طرز تهیه و آموزش فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری

مواد لازم

مقدار

فیله مرغ

6 عدد

پودر نان

میزان لازم

ادویه

میزان لازم

تخم مرغ

1 عدد

پیاز رنده شده

1 عدد متوسط

نمک و فلفل

میزان لازم

آبلیمو

میزان لازم

فیله ها را داخل پیاز، نمک، فلفل و آبلیمو به مدت 2 ساعت می خوابانیم. در این
مدت پودر نان را با ادویه مخلوط کرده، تخم مرغ را نیز با چنگال می زنیم و کنار می
گذاریم. فیله ها را داخل پودر نان می غلطانیم، سپس داخل تخم مرغ قرار می دهیم و
دوباره داخل پودر نان می غلطانیم و با حرارت کم سرخ می کنیم.

برچسب‌ها: مرغ

One comment

  1. rostamkhan magid

    ba salam va arze aradat mamnon az zahamat shoma

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *