آموزش طرز تهیه فالوده خوشمزه و مجلسی در منزل

آموزش طرز تهیه فالوده خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه فالوده کرمانی-دانلود فیلم طرز تهیه فالوده شیرازی

آموزش طرز تهیه فالوده خوشمزه و مجلسی در منزل

قیف مخصوص فالوده-رشته فالوده چیست-خواص فالوده

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم فالوده

نشاسته :•: 250 گرم

آب :•: 2 لیوان

گلاب :•: یک سوم لیوان

آبلیمو :•: به میزان کافی

آموزش طرز تهیه فالوده خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه فالوده یزدی-خرید رشته فالوده-طرز تهیه فالوده طالبی

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه فالوده

برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و  حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.

بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و 20 دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.

سپس مواد را بشکل یک  توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید

و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.

آموزش طرز تهیه فالوده خوشمزه و مجلسی در منزل

در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.

در کنار فالوده می توانید مقداری بستنی سنتی هم تهیه نمایید.

و همچنین بخوانید:

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی با نشاسته

فالوده یا پالوده یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. در واقع فالوده نوعی دسر یخی است که از قرارگرفتن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب، یخ و شکر تهیه می‌شود. پالوده شیراز، کرمان و یزد معروف‌ترین نوع فالوده هستند که نوع شیرازی آن را معمولا با یک  چاشنی مانند آب لیمو، عرق نسترن و یا شربت آلبالو میل می‌کنند اما پالوده کرمانی را با گلاب و نعناع مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.
فالوده شیرازی از دو نوع دیگر شناخته‌شده‌تر و مشهورتر است و در بسیاری از بستنی فروشی‌های سرتاسر کشور و حتی بستنی فروشی‌های ایرانی خارج از کشور نیز همراه با بستنی سنتی و یا تنها فروخته می‌شود.
رشته‌های نازک فالوده در گذشته به روش سنتی و کمی سخت و وقت‌گیر تهیه می‌شد اما امروزه، با استفاده از ماشین‌های صنعتی، این رشته‌ها با سرعت و در مقدار بسیار زیاد تهیه می‌شوند. البته گاهی به دلیل راحتی کار برخی افراد برای تهیه فالوده شیرازی از رشته‌های نودل برنج یا نودل چینی استفاده می‌کنند که این روش با روش سنتی بسیار متفاوت بوده و این فالوده کیفیت و اصالت فالوده شیرازی اصیل را نخواهد داشت.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به روش سنتی را به شما آموزش دهیم پس با ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی:

نشاسته 250 گرم
آب 2 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
آبلیمو به میزان دل‌خواه

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی:

  1. طرز تهیه فالوده شیرازی به روش سنتی به این ترتیب است که ابتدا باید آب و نشاسته را مخلوط کنید.
  2. مخلوط را داخل قابلمه نچسب بريزيد.
  3. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنيد تا مايه فالوده بجوشد.
  4. حالا گلاب را اضافه كرده و آن را به هم بزنيد تا غليظ، كشدار و سفت بشود. اين كار حداقل 20 دقيقه زمان نیاز دارد.
  5. وقتی مایه به شکل توپ در وسط قابلمه قرار گرفت، یک دمكنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن كم كنید تا خامي نشاسته گرفته شود.
  6. حالا در ظرف بزرگی، مقداری آب و يخ فراوان ریخته و ظرف را نزديک چرخ‌گوشت قرار دهيد.
  7. ریزترین پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مايه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.
  8. ظرف يخ را طوری قرار دهيد كه رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بريزند.
  9. به صورت مداوم و به آرامی، رشته‌ها را با دست زيرورو كنید. بهتر است برای اين كار، دستكش دست کنید تا دستتان يخ نكند.
  10. پس از پایان كار، مقداری يخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبليمو به آن اضافه كنید.
  11. موقع سرو، كمي شربت آبليمو روی فالوده بریزید و با یک حلقه ليمو ترش، آن را تزیين كنيد.
فالوده شیرازی خانگی و سنتی شما آماده است. می‌توانید این فالوده را با شربت آلبالو نیز سرو کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید و بتوانید در منرل، یک فالوده خوشمزه و اصیل تهیه کنید.
گردآوری و بازنشر: مجله بانوان
مطالب مرتبط:

ژله فالوده ای

طرز تهیه فالوده با رشته فالوده

 

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@hometehran.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *