دسر پان اسپانیا

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا, مواد لازم برای دسر پان اسپانیا

آماده سازی : ۴۵ دقیقه 
پخت : ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :

 گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
 آرد ۱/۲ پیمانه
 تخم مرغ  ۲ عدد
شکر  ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱-۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

البته من طعم بیسکویت را زیاد دوست ندارم به جای آن یک ردیف موز و گردو چیدم که خیلی هم خوشمزه شد.

دسر پان اسپانیا, مواد لازم برای دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیا

 

دسر پان اسپانیا

 

مواد لازم :
گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
آرد                   ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ            ۲ عدد
شکر                  ۱ لیوان
شیر                   ۱ لیتر
نشاسته            ۲ قاشق سوپخوری
وانیل                  ۲/۱ قاشق چایخوری
کره                      ۵۰ گرم
بیسکویت              ۱ الی ۲ بسته
کاکائو                   ۳ قاشق سوپخوری
خامه                    ۱۵۰ گرم
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
این دسر را می توان با افزودن کاکائو  قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید
لب
ب
رر

طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و باکلاس

دسر پان اسپانیا یکی از خوشمزه ترین دسرهاست که می توانید آن را در خانه تهیه کرده و در میهمانی ها از آن استفاده کنید. این دسر خوشمزه به سادگی قابل طبخ است.

یکی از دسرهای خوشمزه، دسر پان اسپانیایی است که به دلیل ترکیب مواد خوشمزه، این دسر طعم بسیار عالی دارد. در این پست طرز تهیه دسر پان اسپانیای آموزش داده می شود.

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپانیامواد لازم :

۱- گردو خرد شده : نصف پیمانه

۲- آرد الک شده : نصف پیمانه

۳- تخم مرغ : ۲ عدد

۴ – شکر : ۱ لیوان

۵ – شیر : ۱ لیتر

۶ – نشاسته : ۲ قاشق سوپ خوری

۷ – وانیل : نصف قاشق چای خوری

۸ – کره : ۵۰ گرم

۹ – بیسکویت پتی پور: ۱ الی ۲ بسته

۱۰- کاکائو : ۳ قاشق سوپ خوری

۱۱- خامه : ۱۵۰ گرم

طرز تهیه دسر:

۱- در مرحله اول تهیه دسر پان اسپانیا، تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی خوب هم بزنید.

۲- سپس شیر را داخل قابلمه ریخته و نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.

۳- دراین مرحله ، آرد الک شده را به شیر اضافه کنید.

۴- مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر بیافزایید.

۵- مواد آماده شده در مرحله قبل را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار داده تا غلیظ شود.

۶- آخر سر کره و وانیل را به مخلوط به دست آمده ، اضافه کنید.

۷- بعد از خاموش کردن شعله، خامه را در انتهای کار اضافه کنید.

۸ – دسر پان اسپانیا را می توان با اضافه کردن کاکائو، قهوه ایی درست کرد، در این صورت مواد را در دو قابلمه تقسیم کرده و داخل یکی از مواد کاکائو ریخته و دیگری را چیزی اضافه نمی کنیم تا سفید بماند.

۹- ته ظرف یک ردیف بیسکویت می چینیم، سپس مایه قهوه ایی یا سفید را بر روی آن می ریزیم و دوباره یک لایه دیگر بیسکویت می چینیم و گردو خرد شده بر روی آن ها ریخته و دوباره کرم به رنگ دیگر را بر روی بیسکویت ها می کشیم . به همین ترتیب عمل کرده تا ظرف پر شود.

دسر پان اسپانیا (5)نحوه درست کردن دسر پان

۱۰- برای تزیین دسر پان اسپانیا، می توانید برای تزیین لایه بالایی، مقداری از مایه تان را نگه داشته و بعد از اینکه مایه کمی سفت تر شد، توی قیف سر ماسوره ایی ریخته و دایره هایی به اندازه گردو روی پان ایجاد کنید و بعد با پودر کاکائو  روی آن ها را بپوشانید.

۱۱- به مدت ۴ ساعت، ظرف حاوی پان را درون یخچال قرار دهید. دقت کنید ظرف حاوی دسر را با چیزی نپوشانید، چون باعث می شود دسر پان خودش را نگیرد. همچنین دسر پان اسپانیا هرچه بیشتر در یخچال نگهداری شود، خوشمزه تر است.

تصاویر زیر دسر پان اسپانیای می باشد که به شکل های مختلفی تزیین شده است.

دسر اسپانیاییتزیینات پان اسپانیاپان اسپانیا دسر پان اسپانیا دسر و پان اسپانیادسر پان اسپانیا

امیدواریم از آموزش طرز تهیه دسر پان اسپانیا لذت برده باشید برای مشاهده طرز تهیه انواع دسر کلیک کنید.

منبع : آرگا

****************************

آموزش تصویری دسر پان اسپانیا

دسر پان اسپنیا یکی از خوشمزه ترین دسرهای بین المللی هست که دسری لذیذ که با کمترین هزینه تهیه میشود و مطئن باشید که اگر این دسر را درست کنید شما هم علاقمند خواهید شد

IMG16282229

مواد لازم پان اسپانیا :

آرد: ۱/۲ پیمانه

نشاسته یا آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۲/۳ لیوان

وانیل :نصف قاشق چایخوری

شیر: ۴ پیمانه

تخم مرغ :۲ عدد

بیسکویت پتی بور:۱ بسته

کره : ۵۰ گرم

خامه : ۱۵۰ گرم

موز.پودر کاکائو.گردوی خردشده:به مقدار لازم(در صورت تمایل)

کاکائوی رنده شده: به مقدار لازم برای تزیین روی بیسکویت ها

طرز تهیه پان اسپانیا :

ابتدا تخم مرغها را درون ظرفی شکسته با شکر  مخلوط کنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا رنگش روشن شود .حال نشاسته و ارد را جداگانه هرکدام را با یک پیمانه شیر مخلوط میکنیم و دو پیمانه دیگر شیر را داخل قابلمه میریزیم و مخلوط نشاسته و شیر و ارد و شیر را هم به آن اضافه میکنیم و مخلوط تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم  مواد را روی شعله کم میگذاریم و مثل فرنی اینقدر هم میزینم تا غلیظ شود  .  ودر آخر کار کره و وانیل را اضافه میکنیم و از روی گاز بر میداریم و پس از خاموش کردن خامه را اضافه میکنیم  و مواد را کنار میگذاریم. .همچنین میتوانید برای تهیه این دسر تنها از آرد استفاده کنید ولی نشاسته ذرت باعث خوش طعم تر شدن این دسر میشود .

81235689294055389374

سپس ظرف مستطیلی را بردارید وبیسکویت را  در ظرف بچینید  تا کف ظرف پر شود.در صورت تمایل می توانید روی بیسکویت ها موز یا انواع میوه و یا مغز گردوی ریز شده بگذارید.

00944680918680036715

بعد مقداری از کرمی را که تهیه کردیم روی بیسکوییت ها ریخته و صاف کرده و سپس روی آن شکلات رنده کنید و بریزید

65099222102043254553

و دوباره از بیسکویت روی لایه بعدی میگذاریم .همینطور لایه ها را تا چند طبقه ادامه دهید هر چه ارتفاع این دسر بیشتر باشد از لحاظ کیفیت بهتر است در آخر روی بیسکویت ها را شکلات رنده شده بریزید و روی آن را سلفون بکشید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال گذاشته تا مزه کرم به خورد بیسکویت ها رفته.

87233460746216858303

سپس از یخچال بیرون آورده با یک کارد برش بزنید و در ظرف سرو چیده و میل کنید.مطمون باشید از این دسر خوشمزه لذت خواهید برد

pandessert

آموزش طرز تهیه دسر موس شکلاتی خوشمزه

آموزش طرز تهیه دسر دنت شکلات خوشمزه

طرز تهیه دسر شکلاتی جدید + تصاویر

طرز تهیه دسر میکس پتی بور

دستور و طرز تهیه دسرکرم زعفرانی

دستور تهیه دسر موز و توت فرنگی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *