طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی رستورانی با پنیر

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی رستورانی با پنیر

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی رستورانی پفکی با پنیر در منزل

 شما عزیزان را با طرز تهیه قارچ سوخاری به سه روش مختلف آشنا میکنیم. بنا به ذائقه خود میتوانید یک روش را انتخاب کنید .با ما همراه شوید…

طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاری

روش اول: طرز تهیه قارچ سوخاری بدون تخم مرغ

مواد لازم :

  • قارچ ………………………………….نیم کیلو
  • سیر ریز شده…………………………دو حبه
  • پیاز متوسط ریز شده …………………یک عدد
  • آرد ……………………………………یک و نیم فنجان
  • آرد ذرت ………………………………یک قاشق سوپ خوری
  • آب ……………………………………یک و نیم فنجان
  • نمک ………………………………….نصف قاشق چای خوری
  • فلفل ………………………………….یک پر
  • پودر کاری …………………………….نصف قاشق چای خوری
  • بکین پودر …………………………….نصف قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی…………………………به میزان لازم
  • لیمو و جعفری ……………………….برای تزئین

طرز تهیه :

آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بکین پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .

آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید .

سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند .

در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید .

قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند .

قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید .

روش دوم: طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ

مواد لازم:

  • قارچ………………………….. یک کیلوگرم
  • نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ………………………یک عدد
  • شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر

طرز تهیه:

قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.

روش سوم: قارچ سوخاری با پنیر پیتزا

مواد لازم:

  • قارچ………………………….. یک کیلوگرم
  • آرد ذرت ………………………. به میزان لازم
  • نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ………………………یک عدد
  • شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر…………………….نصف قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری………………….نیم پیمانه- الک شده
  • پنیر پیتزا……………………….نیم پیمانه

طرز تهیه:

در صورت تمایل میتوانید از پنیز پیتزا هم استفاده کنید

به این صورت که به قارچ ها نمک زده و در آرد می غلتانیم.

تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و پودر سیر می زنیم.

سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم.

آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم.

بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.

روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.

قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود.

فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.

نکات مهم:

  •  میتوانید برای پف کردن قارچ ها به مخلوط  شیر و تخم مرغ مقداری ماء شعیر اضافه نمایید
  • همچنین برای زیباتر شدن و طعم دارتر شدن قارچ ها میتوانید بعد از بیرون آوردن قارچ ها از مخلوط شیر و تخم مرغ آنها را درون آرد سوخاری قرار دهید و سپس در ماهیتابه سرخ نمایید.
  • دقت کنید که قارچ ها نسوزند.
  • اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید .
  • فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم .
  • برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری:قارچ سوخاری یکی از پیش غذاها یا شاید بشه گفت ساید دیشهایی است که این روزا خیلی طرفدار پیدا کرده و تقریبا اکثر فست ها هم اون رو عرضه می کنند. اینکه بتونیم قارچ سوخاری رو مثل فست فود ها در بیاریم خیلی مهمه چون غذاهای سرخ کردنی معمولاً ریخت و پاش بیشتری نسبت به غذاهای دیگه دارن, پس باید دستوری داشته باشیم که ارزش این صرف وقت رو داشته باشه.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاری

این قارچ سوخاری که من امروز در موردش باهاتون حرف میزنم  این ویژگی ها رو داره. کاملا ترد و کریسپی است و حتی اگه داخل یخچال هم بره بازم تردی خودش رو حفظ می کنه.
قبل از اینکه طرز تهیه رو توضیح بدم لازم است بگم اگه این قارچ سوخاری با پودر پانکو تهیه بشه مسلما خیلی خوشمزه تر می شه.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

مواد لازم:

::قارچ تازه ٣٠٠ گرم

::آرد ١ پیمانه

::نشاسته ذرت ١/٢ پیمانه

::بکینگ پودر ٣/۴ قاشق چای خوری

::نمک ١/۴ قاشق چای خوری

::آب ١ پیمانه

::پودر سوخاری (یا پودر پانکو) ٢ پیمانه
طرز تهیه:
یه نکته خیلی مهم تو درست کردن قارچ سوخاری نَشُستن قارچها و پاک کردن اونها با یه دستمال مرطوب است که علتش رو در قسمت نکته ها توضیح می دم. البته اگه مثل من بد دل هستین و تا آب و آب ریزی نکنین به دلتون نمی چسبه باید یه کم حوصله بخرج بدین بعد از اینکه قارچها رو با دستمال مرطوب تمیز کردین و تمام قسمت های سیاه رو گرفتید قارچها رو دونه دونه زیر آب بگیرین با دستمال خشک کنین و برین سراغ بعدی.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاری

تو یه کاسه متوسط آرد, نشاسته ذرت بکینگ پودر و نمک رو ریخته و آب رو کم کم اضافه می کنیم.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری
غلظت خمیر در تصویر زیر نشون داده شده.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری
حالا قارچها رو ابتدا داخل خمیر می زنیم یه لحظه با چنگال بالا نگه می داریم تا اضافه هاش بریزه داخل ظرف. بعد داخل پودر سوخاری زده و کاملا به پودر آغشته ش می کنیم.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاری

حالا روی یه توری سیمی می گذاریم تا همه قارچها آماده بشه.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری
روغن رو روی حرارت می گذاریم و قارچها رو کم کم داخل روغن ریخته تا سرخ بشن وقتی ٢/٣ مراحل پخت انجام شد قارچ ها از روغن خارج کرده و اینکار رو ادامه می دیم تا تمام قارچها سرخ بشن.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری
وقتی همه قارچها نیمه آماده شدند دوباره برای بار بعد همه رو با هم یا اگه ظرفمون کوچیک است چند تا چند تا داخل ظرف روغن می ریزیم و اجازه می دیم اونقدر سرخ بشن تا به رنگ و تردی دلخواهمون در بیاد. با اینکار هم قارچها بهتر سوخاری می شن و هم همه شون موقع سرو گرم هستن و طبیعتا خوشمزه تر.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری ،بهترین روش تهیه قارچ سوخاری

چند نکته:
* حتما از قارچ تازه و ترد استفاده کنین.
* همونطور که در بالا هم اشاره کردم قارچها رو نباید بشورید چون سریع آب رو جذب می کنه و وقتی سرخ می کنین قارچهاتون آبکی می شه.
* برای اینکه به یه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه دست پیدا کنین اجازه بدین قارچها کاملا سرخ بشن. اما برای اینکار باید مراقب حرارت باشید. اگه حرارت گاز بالا باشه باعث می شه روی خمیر زود سرخ و سوخاری بشه و وسط اون خمیر بمونه.
* اگه احیاناً از پودر سوخاری استفاده کردین بهتون پیشنهاد می دم خودتون توی خونه اون رو تهیه کنین و یک مقدار نونها رو درشت تر خرد کنین تا شباهت بیشتری به پانکو داشته باشه.

طرز تهیه قارچ سوخاری با تصویر و روش تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

یه سوخاری خوشمزه که من شخصا خیلی دوسش دارم. فکر کنم خوشمزه ترین روش طبخ قارچ سوخاری کردنش باشه. البته قارچ کبابی هم عالیه.

قارچ سوخاری میتونه به عنوان پیش غذا یا ساید دیش ( دورچین ) استفاده بشه، هم شیکه و هم خوشمزه.

مواد لازم:

قارچ ۳۰۰ گرم ( قارچ ها هر چی کوچکتر باشند خوشمزه تر میشن )

آرد سفید ۱ پیمانه

آرد ذرت  ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۳/۴ قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

 آب ۱ پیمانه

پودر سوخاری ۲ پیمانه

روغن جهت سرخ کردن

طرز تهیه:

در ظرفی آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، پودر سیر و فلفل رو مخلوط کنید.

مخلوط کردن مواد خشک

آب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل بشه.

اضافه کردن آب

مایه

قارچ ها رو در مایه بغلتونید تا همه جاشون خوب آغشته بشه.

غلتاندن قارچها در مایه

سپس در بیارید و اجازه بدید مایه اضافه بچکه.

چکاندن مایه از قارچ

سپس قارچ ها رو در پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا با پودر روکش بشن.

غلتاندن قارچ در پودر سوخاری

همه ی قارچها رو به همین ترتیب آماده کنید.

قارچهای آماده

در ظرف گودی ( مثل شیرجوش ) مقدار نسبتا زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط اجازه بدید روغن خوب داغ بشه.

قارچ های آماده شده رو در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشن. شعله نباید زیاد باشه وگرنه خیلی زود کاور قارچها قهوه ای میشه و توش خوب پخته نمیشه. حرارت متوسط باید باشه. کم هم نباشه که قارچ ها آب نندازن.

سرخ کردن قارچها

بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.

قرار دادن قارچ روی دستمالمنبع:۷گنج،تبیان

 

Server too busy. Please try again later.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *