آموزش طرز تهیه قیمه نثار قزوین خوشمزه

آموزش طرز تهیه قیمه نثار قزوین خوشمزه

یکی از غذاهای خوش طعم قزوینی قیمه نثار است که دستورهای مختلفی در سایت ها و کتاب های مختلفی از آن منتشر شده است اما در ادامه این مطلب طرز تهیه قیمه نثار قزوین اصل را آموزش می بینید

2ad71963f9 طرز تهیه قیمه نثار قزوین

آموزش طرز تهیه قیمه نثار قزوین

قیمه نثار یا قیمه نساء از غذاهای سنتی قزوین است و معمولا این غذای بسیار خوشمزه و پر از عطر و طعم را در مهمانی های خود سرو می کنند.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     رب گوجه  ۲ قاشق غذاخوری
  •     زردچوبه به میزان لازم
  •     گوشت  ۳۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     پودر دارچین  ۱/۲ قاشق مرباخوری
  •     برنج  ۴ پیمانه
  •     زرشک  ۴ قاشق غذاخوری
  •     شکر  ۲ قاشق غذاخوری
  •     کره  ۵۰ گرم
  •     خلال پسته  ۱ قاشق غذاخوری
  •     خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری
  •     گلاب  ۱ قاشق غذاخوری
  •    زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری

 طرز تهیه:

۱- در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

۲- گوشت خرد شده را به آن ها اضافه کنید و تا تغییر رنگ دهد تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به همراه۲ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا گوشت روی حرارت متوسط پخته و نرم شود. در این میان برنج را برای ۲۰ دقیقه بپزید. آن را آبکشی کنید.

۳- زرشک، شکر و کره را در ماهیتابه ی کوچکی بریزید، آن را روی حرارت متوسط قرار دهید، مواد را ترکیب کنید، تا کره آب شده و شکر در آن حل شود. مقداری از آن را برای تزیین کنار بگذارید.

۴- خلال پسته و بادام را در گلاب بخوابانید تا نرم شود. سپس آن ها را آبکش کنید. مقداری از آن ها را برای تزیین بردارید.

۵- در قابلمه ای کمی روغن بریزید، برنج، گوشت، زرشک و خلال ها را لایه به لایه در قابلمه بریزید. آن را برای۳۰ دقیقه دم کنید. (می توانید برنج را جدا دم کرده و هنگام کشیدن مواد را لایه به لایه در دیس بکشید.)

۶- قیمه نثار را درظرف مورد نظر بکشید. آن را با زرشک، خلال بادام ، خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی قیمه نثار:

۱- پیاز را خرد کنید.

۲- گوشت را به سایز دلخواه خرد کنید.

۳- برنج را از ۲ ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.

۴- زرشک را تمیز بشویید.

آموزش طرز تهیه قیمه نثار قزوین خوشمزه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *