قالب وردپرس شرکتی کوادکوپتر

آموزش طرز تهیه کباب ترکی بسیار خوشمزه

آموزش طرز تهیه کباب ترکی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کباب ترکی با گوشت چرخ کرده-طرز تهیه کباب ترکی رستورانی

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ-طرز تهیه کباب ترکی با دستگاه-سس کباب ترکی

همانطور که میدانید کباب های مختلفی در ایران وجود دارد که یکی از خوش طعم ترین آنها کباب ترکی می باشد که کمی دستور پخت و درست کردن آن به نظر مشکل می آید. ما امروز سعی کردیم طرز تهیه کاملی از کباب ترکی خانگی را برای شما مهیا کنیم تا بتوانید این غذا را با یک آشپزی ساده در مزل تهیه و میل کنید.

ادویه کباب ترکی-طرز تهیه کباب ترکی مخلوط-طرز تهیه دونر مرغ خانگی

مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی خانگی

مواد مورد نیاز میزان لازم
مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
سیر ۲ حبه
آلومینیوم یا کاغذ روغنی ۱ تکه
نان چند تکه
گوجه فرنگی برش خورده ۳ تا ۴ عدد
پیاز خلال شده ۲ عدد
فلفل کبابی ۲ تا ۳ عدد

دستور پخت کباب ترکی

نحوه درست کردن کباب ترکی بدین صورت است که شما ابتدا گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید .سپس پیاز را رنده می کنیم و گوجه فرنگی را نیز رنده می کنیم بعد آن ها را به همراه روغن مایع و آویشن با هم مخلوط می کنیم سپس سیر را له می کنیم و با نمک و فلفل به آن ها اضافه می کنیم و مواد را با هم ترکیب می کنیم بعد گوشت را داخل این سس قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا چند ساعت داخل آن در یخچال بماند.بعد از آن گوشت را از سس در می آوریم و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را می چینیم و با آلومینیوم محکم می پوشانیم . سپس آن را در فریزر قرار می دهیم تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردیم قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک به آن می زینیم . بعد در یک ماهی تابه روغن می ریزیم و گوشت را سرخ می کنیم . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید.

نکات مهم تهیه کباب ترکی

  1. در صورت عدم تمایل به استفاده از پیاز خلال شده در لای نان می توانیم از آن را حذف کنیم.
  2. بعد از اینکه به گوشت برش دادیم اجازه می دهیم یخ آن باز شود و بعد سرخ می کنیم.
  3. برای تهیه کباب ترکی می توان از مرغ نیز استفاده کرد.

دستور شماره 2:

کَباب تُرکی یا دونِر کباب (به ترکی استانبولی: Döner kebab)، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان.

طرز تهیه کَباب تُرکی یا دونِر کباب

مواد لازم: برای ۳ نفر: گوشت فیله مرغ ۳۰۰ گرم قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم پیاز خرد شده ۲ عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد سیر ۱ حبه زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش طرز تهیه کباب ترکی بسیار خوشمزه

طرز تهیه: گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید. درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه‌ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید. در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان‌های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می‌توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید. این غذا را می‌توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید. نکات تغذیه‌ای: اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود. سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید. این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین‌ها و املاح است. انرژی کل این غذا،۹۰۰ کیلوکالری است.

دستور شماره 3:

طرز تهیه کباب ترکی مرغ و گوشت در منزل

طرز تهیه کباب ترکی ارائه شده در این مقاله، ساده ترین و بهترین روش طبخ این غذا با استفاده از گوشت مرغ و گوساله است که به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. در این مقاله با طرز تهیه دو نوع کباب ترکی خانگی آشنا خواهید شد.

کباب ترکی که به دونر کباب نیز معروف است نوعی ساندویچ خوشمزه و معروف در دنیا و یکی از غذاهای محبوب ترکیه است که در تهیه آن از گوشت گوساله، مرغ و بوقلمون استفاده می شود. کباب ترکی در رستوران ها با استفاده از دستگاه مخصوص تهیه می شود ولی این غذا را می توان در منزل نیز به راحتی تهیه کرد. ماده اصلی کباب ترکی گوشت است ولی در کنار آن از سبزیجاتی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، و گوجه نیز استفاده می شود که خوشمزگی آن را دو چندان می کند. در این مطلب با طرز تهیه کباب ترکی با استفاده از گوشت مرغ و گوساله آشنا خواهید شد.

این غذا مناسب برای 4 نفر است، زمان آماده سازی مواد اولیه آن حدود 10 دقیقه و زمان پخت حدودا 20 دقیقه می باشد.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ (دونر مرغ)

 فیله مرغ  500 گرم
 سیر  2 حبه
 آبلیمو  2 قاشق غذاخوری
 روغن مایع  4 قاشق غذاخوری
 محلول زعفران  2 قاشق غذاخوری
 قارچ  200 گرم
 فلفل دلمه ای  2 عدد
 گوجه فرنگی  2 عدد
 نمک و فلفل  به میزان لازم

 طرز تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ

فیله مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید، برش های مرغ را در ظرفی بریزید و سپس نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو به آن اضافه کنید. ظرف را سلفون بکشید و 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

  • پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
  • فلفل دلمه ای را به صورت نگینی و قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و همراه یک قاشق آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ ها آب نیندازد.
  • قارچ و فلفل دلمه ای را از ماهی تابه خارج کرده و گوجه فرنگی را با حرارت زیاد تفت دهید.
  • پس از اینکه مرغ مزه دار شد، در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید، مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس سیر را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.
  • پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل به مواد بزنید و با هم مخلوط کنید.
  • کباب ترکی آماده است، می توانید آن را با نان ساندویچی، کاهو، خیار شور،  گوجه فرنگی، و سس مایونز و خردل سرو کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب ترکی با گوشت گوساله (دونر گوشت)

فیله گوساله 500 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
آویشن 1/4 قاشق چایخوری
سیر له شده 3 حبه
فلفل دلمه ای 2 عدد
قارچ 200 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 طرز تهیه کباب ترکی با گوشت گوساله (دونر گوشت)

  • گوشت را پس از تمیز کردن و شستن در فریز قرار دهید تا نیمه منجمد شود و سپس آن را در جهت الیاف، برش های نازک بزنید.

 

  • یکی از پیازها را پوست گرفته و رنده کنید، سپس پیاز رنده شده، روغن مایع، آویشن، سیر له شده، و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده و برش های گوشت را داخل آن بریزید، ظرف را سلفون بکشید و دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
  • پس از اینکه گوشت مزه دار شد آن را در یک ماهی تابه با کره سرخ کنید، گوشت در ابتدا آب می اندازد و سپس به روغن می افتد، در این مرحله می توانید نمک را به گوشت اضافه کنید.
  • یکی از پیازها را خلالی نازک خرد کنید، پیاز  خلالی، فلفل دلمه ای نگینی، و قارچ ورقه ای را مانند مراحل تهیه دونر مرغ آماده کرده و با گوشت مخلوط کنید.
  • داخل نان ساندویچی را با سس مایونز و خردل آغشته کرده و مواد را زیر نان قرار دهید، و با کاهو، خیار شور و گوجه فرنگی میل کنید

 

 نکات مهم در طبخ کباب ترکی

  • گوجه فرنگی را در صورت تمایل می توانید تفت دهید ولی با بقیه مواد مخلوط نکنید، چون آب می اندازد، می توانید آن را در مرحله آخر زیر نان قرار دهید.
  • نمک را در آخرین مرحله به گوشت اضافه کنید، یعنی زمانی که گوشت کاملا پخت و به روغن افتاد نمک اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.

گردآوری و بازنشر: خاتون آنلاین

مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *