قالب وردپرس شرکتی کوادکوپتر

آموزش طرز تهیه کلافوتی + عکس و تزیین

آموزش طرز تهیه کلافوتی + عکس و تزیین

دسر کلافوتی

آرد ۱لیوان
شکر نصف لیوان
کره ۱۲۵گرم
تخم مرغ ۳عدد
وانیل ۱هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱چهارم قاشق چایخوری
پودر قند (برای تزیین) به میزان لازم

کلافوتی یه دسر بسیار راحت و خوشمزه فرانسوی هست این دسر در واقع یه نوع کیک میوه هست که سریع آماده میشه و خیلی خیلی هم خوشمزست ندا جان این دستور رو برای ما ارسال کردن و من به صورت کمی کلی تر براتون ویرایش کردم!

طرز تهیه:

اول توی یه ظرف مناسب کره و شکر رو مخلوط میکنیم و با همزن اونقدر میزنیم تا کرم رنگ بشه!
تخم مرغ ها رو جداگونه کمی مخلوط میکنیم بعد وانیل رو بهش اضافه میکنیم و با مخلوط کن یه کم میزنیم و بعد اضافش میکنیم به کره و شکر.
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم و 3بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافش میکنیم و خوب هم میزنیم.
قالب مورد نظر را با مقدار کمی کره چرب میکنیم و یه 2قاشقی شکر(به جز میزان مواد اولیه)روش میپاشیم.
میوه کمپوت شده رو به شکل دلخواه میچینیم داخل قالب و بعد یه 3تا4قاشق آب کمپوت میریزیم روش و بعد خمیر رو به آرویمی میریزیم روی میوه ها طوری که تکون نخورن!

حالا قالب رو نیم ساعت میذاریم داخل فری که از یه ربع قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم شده!
وقتی آماده شد روش کمی پودر قند میپاشیم و برای سرو آمادش میکنیم.

نکات:

1)این دسر رو میشه با همه نوع میوه ای تهیه کرد که معروفترینش سیب و گیلاس هست!
2)من خودم داخل خمیر 2قاشق گلاب میریزم(البته برای سیب،به و گلابی که به نظرم خوشمزه ترین کلافوتی همین گلابیه!)
3)این دسر رو به صورت ترکیب جند میوه هم میشه تهیه کرد مثلا سیب و موزیا توت فرنگی و گیلاس و …
4)اگر دوست دارید داخل خمیر مقداری زعفران،هل یا دارچین هم بزنید(به خصوص دارچین برای کلافوتی سیب عالیه!)
5)من معمولا یک سوم لیوان شکلات سفید اب شده هم داخل روی کیک میریزم(بعد از پخت)و میزارم خنک بشه خیلی خوشمزه تره البته شیرینیش کمی زیاد میشه ولی قبلش به جای کمپوت از میوه پخته استفاده میکنم که شیرین نباشه!
6)بعضی میوه های خیلی لطیف نیاز به پختن ندارن مثلا تمشک یا توت فرنگی البته میشه سیب و …رو هم به شکل خام مورد استفاده قرار بدید هیچ اشکالی نداره!

منبع: سوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *