آموزش طرز تهیه‌ اشترودل گوشت خیلی خوشمزه

آموزش طرز تهیه‌ اشترودل گوشت خیلی خوشمزه

اشترودل مرغ و قارچ با یک خمیر عالی

اشترودل مرغ و قارچ
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای ۶ عدد اشترودل

همیشه درست کردن غذاهای فانتزی و تازه همه رو تشویق میکنه که با اشتهای بیشتری غذاشونو میل کنن مخصوصا بچه هارو .اشترودل یه پیشنهاد عالی برای پذیرایی از مهمونی کودکان است مخصوصا در کنار یه ظرف ذرت مکزیکی خونگی سالم و خوشمزه .اشترودل در اصل یه نوع شیرینی اتریشیه که داخلش رو با مواد شیرین پر میکنن .اون چیزی که در تهیه ی این غذای خوشمزه خیلی تاثیر داره خمیرشه که باید پوک و ترد در بیاد و کاملا مغز پخت بشه مثل خمیر پیتزا که اصلی ترین بخش پخت پیتزا رو تشکیل میده.

اشترودل قارچ و مرغ با یه خمیر عالیاشترودل قارچ و مرغ با یه خمیر عالی

مواد لازم برای تهیه ی خمیر اشترودل

  • آرد ۳٫۵ لیوان
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • شیر یا آب ۱ لیوان سر خالی
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن ۱/۴ لیوان
  • زرده ی تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
مواد لازم برای تهیه ی خمیر اشترودلمواد لازم برای تهیه ی خمیر اشترودل

مراحل تهیه ی خمیر اشترودل

در ابتدا شیر را در حدی که ولرم بشه روی حرارت بذارین و داخل یه ظرف خمیر مایه ، شیر و نصف شکر رو بریزین و ۱۰ دقیقه وقت بدید تا عمل بیاد .در ظرفی جداگانه تخم مرغ ، باقی مانده ی شکر ، روغن و نمک رو با هم مخلوط کنید.

مخلوط تخم مرغ ، شکر ، روغن و نمک برای تهیه ی خمیر اشترودلمخلوط تخم مرغ ، شکر ، روغن و نمک برای تهیه ی خمیر اشترودل

بعد از ۱۰ دقیقه خمیر مایه را با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد داخل ظرفتون اضافه کنید .برای هم زدن نیازی به همزن نیست و با قاشق میتونین این کارو انجام بدین.

افزودن خمیرمایه به مواد خمیر اشترودل

اشترودل گوشت

افزودن خمیرمایه به مواد خمیر اشترودل

بعد از اینکه خمیر مایه ی اضافه شده رو کامل با مواد قبلی مخلوط کردین باقی مانده ی آرد رو کم کم اضافه کنید و خمیر رو مرتب هم بزنید .همه ی آرد رو یکباره نریزین چون ممکنه خمیر سفت و خشک بشه .اگه بعد از اینکه این مقدار آرد رو اضافه کردین و احساس کردین که خمیر خیسه کمی دیگه هم بهش آرد بزنید.

کم کم آرد را اضافه کنیدکم کم آرد را اضافه کنید

حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو کاملا ورز بدین و بعد روی ظرف رو با یه پارچه ی گرم بپوشونین و بذارین تا ور بیاد .۱ ساعت برای استراحت این خمیر کافیه.

خمیر اشترودل قبل از استراحتخمیر اشترودل قبل از استراحت

مواد لازم برای تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل

  • مرغ پخته و ریش شده ۳ تکه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه ی کافی
  • زرشک به اندازه ی دلخواه و در صورت تمایل ( من مزه ی ترش زرشک رو خیلی میپسندم و توی غذاهام زیاد استفاده میکنم )
  • در صورت تمایل میتونین ذرت ، فلفل دلمه ای و به جای مرغ از گوشت چرخ کرده ام میتونین استفاده کنین
مواد لازم برای تهیه ی مایه داخل اشترودلمواد لازم برای تهیه ی مایه داخل اشترودل

طرز تهیه ی مایه مرغ و قارچ اشترودل

پیاز رو خلالی و سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنید و زرشک رو هم بشورین.برای شستن زرشک نیازی نیست که اونو داخل آب بریزین که زرشکا شل بشن .کافیه اونارو داخل یه آبکش بریزین و زیر آب بگیرین و با دست بشورینش تا شن ریزه هاشون بره .

شستن زرشک بدون خیس دادنَشستن زرشک بدون خیس دادنَ

اگه میخواین ظرف زیادی کثیف نکنین به روش من عمل کنید .داخل تابه کمی روغن بریزین و قارچ ها رو تفت بدین بعد از ۳ الی ۴ دقیقه زرشک رو هم اضافه کنید و یه تفت کوچیک بدین و از تابه خارج کنید.

تفت دادن قارچ و زرشکتفت دادن قارچ و زرشک

سپس باز هم کمی روغن داخل تابه ریخته و سیب زمینی ها رو سرخ کنید .بعد از سرخ شدن سیب زمینی ، پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بدید و وقتی که طلایی شد رب گوجه رو اضافه کنید تا پیاز بوی خامی رب رو بگیره .در این مرحله مرغ پخته و ریش ریش شده رو بریزین داخل مواد و با هم مخلوط کنید.

تفت دادن رب گوجه و پیاز و افزودن مرغ ریش شده به موادتفت دادن رب گوجه و پیاز و افزودن مرغ ریش شده به مواد

و سیب زمینی ، قارچ و زرشک رو هم داخل تابه اضافه کنید و هم بزنین تا کاملا مخلوط شن .مواد داخل اشترودل آمادست.

موا داخل اشترودلمایه داخل اشترودل

طرز پیچیدن خمیر اشترودل

بعد از یک ساعت خمیر به عمل میاد و حجمش دو برابر حجم اولیه میشه .دوباره خمیر رو ورز بدین تا پفش بخوابه و برای هر اشترودل به اندازه ی یه پرتقال ، خمیر جدا کنید .این خمیر برای ۶ اشترودل کافی است .

خمیر اشترودل بعد از یک ساعت استراحتخمیر اشترودل بعد از یک ساعت استراحت

به کمک وردنه خمیر رو به شکل مستطیل باز کنید و سعی کنید که قطر اون نیم سانتی متر بشه .مثل شکل زیر خمیر رو از عرض به سه قسمت تقسیم کنید و با چاقو روشو علامت بزنین اما برش ندین .سپس کناره های خمیر رو به صورت مورب برش بدین .

شکل دادن به خمیر اشترودلشکل دادن به خمیر اشترودل

بعد از اینکه برشای مورب رو روی خمیر ایجاد کردین از مواد داخل خمیر بذارین و برشای مورب رو روی هم بیارین تا گیس بافت بشه .ابتدا و انتهای خمیر رو هم به هم وصل کنید تا مواد بیرون نریزه .

شکل دادن به خمیر اشترودل به صورت گیس بافتشکل دادن به خمیر اشترودل به صورت گیس بافت

به کمک یه قلم مو روی خمیر رو زرده ی تخم مرغ بزنین و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارین .

قرار دادن اشترودل در فر با دمای 180 درجه و زمان 30 دقیقهقرار دادن اشترودل در فر با دمای ۱۸۰ درجه و زمان ۳۰ دقیقه

۳۰ دقیقه برای پخت اشترودل کافیه .

اشترودل قارچ و مرغ با یه خمیر عالی

اشترودل قارچ و مرغ با یه خمیر عالی

*****************************************************

دستور شماره ۲:

طرزتهیه‌ی اشترودل گوشت

درست کردن اشترودل , پخت اشترودل با گوشت

اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است که بیشتر به صورت شیرینی از آن استفاده می‌شود .
مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)  ۵۰۰ گرم
 قارچ  ۵۰۰ گرم
 پنیر موتزارلا  ۲۵۰ گرم
 کره یا مارگارین  ۶۰ گرم
 آرد گندم  ۴۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
شیر ۱۲۵ میلی‌لیتر
پیاز دو عدد متوسط
تخم‌مرغ یک تا دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
شکر دو قاشق سوپ‌خوری
نمک برای خمیر یک قاشق چای‌خوری
مایه‌ی خمیر دو قاشق چای‌خوری
بهبوددهنده یک قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه اشترودل گوشت :

* ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.

* روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.

* آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.

* روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید.

* مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.

* بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.

* مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.

* در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.

* سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.

* می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.

************************************

دستور شماره ۳:

اشترودل

مواد لازم برای ۲ نفر و نصفی:

مواد لازم برای خمیر اشترودل:

خمیر مایه فوری ۱…………………… ق س

آب ولرم ………………………………یک سوم پیمانه

کره…………………………………… ۵۰ گرم

تخم مرغ ……………………………. ۱عدد

ماست یا شیر……………………….. ۱ ق س

آرد ……………………………………۲ پیمانه

نمک ………………………………….۱ ق م

شکر ………………………………….نصف ق م

مواد لازم برای داخل اشترودل :

گوشت چرخ کرده……………………. ۱۵۰ گرم

اینو یواشکی ببینید!!!!
(سوسیس خرد شده…………۱۰۰گرم)

پیاز متوسط ریز خرد شده …………….۱ عدد

فلفل دلمه ای خرد شده ………………نصف پیمانه

قارچ خرد شده………………………… نصف پیمانه

جعفری خرد شده ……………………..۴ ق س

رب گوجه فرنگی ……………………….۱ق س

نمک – فلفل – ادویه کاری – زرد چوبه – آویشن….به مقدار لازم

پنیر صبحانه…………………………….۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ………………………….۱ عدد

کنجد …………………………………..مقداری جهت تزیین

طرز تهیه:
آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه فوری و شکر رو داخل اون ریخته و با قاشق مخلوط کنید و بذارید چند دقیقه ای بمونه تا به این شکل در بیاد…
اشترودل

در یک کاسه کوچک تخم مرغ، نمک و ماست یا شیر روخوب مخلوط کنید و کنار بگذارید…

اشترودل

در یک تابه کره را آب کنید و کمی صبر کنید تا خنک بشه…
بعد کره و آب و خمیرمایه رو با هم مخلوط کنید…

اشترودل

مخلوط تخم مرغ و ماست یا شیر رو به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید…

اشترودل

یک پیمانه از آرد رو روی مخلوط الک کرده و کاملا مخلوط کنید…

اشترودل

پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر حاصل بشه سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت بدید …

اشترودل

طرز تهیه ی مواد داخل اشترودل:
برای مواد داخل خمیر پیاز خرد شده را با مقداری روغن در ماهیتابه روی حرارت متوسط قراربدید…

اشترودل

وقتی کمی پیاز سرخ شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید…

اشترودل

وقتی گوشت کمی سرخ شد سوسیس ها رو اضافه کنید…
***میتونید اگه دوست نداشتید اصلا سوسیس نریزید و به جاش از گوشت استفاده کنید….
ولی با سوسیس یه چیز دیگه س….چشمک


اشترودل

همه ی ادویه ها به جز نمک رو اضافه کنید و تفت بدید…

اشترودل

قارچ رو هم اضافه کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه…

اشترودل

فلفل دلمه ای رو اضافه کرده تفت بدید…

اشترودل

رب رو اضافه کنید و تفت بدید…

اشترودل

در آخر جعفری ها رو که ساطوری کردین اضافه کنید…

اشترودل

و وقتی حرارت رو خاموش کردین پنیر صبحانه رو اضافه کرده و تو مواد بازش کنید…

اشترودل

در آخر نمک رو اضافه کنید…

اشترودل

بعد از یک ساعت که به خمیر استراحت دادید اونو روی کاغذ روغنی آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید…

اشترودل

اطراف اونو به این صورت با چاقو برش بدید…
و مواد رو وسطش بریزید…
اول قسمت بالا و پایین را به سمت داخل بیارین…

اشترودل

بعد به این صورت اونو بپیچید…
اشترودل

روشو زرده تخم مرغ مالیده و کنجد پاشی کنید…
بعد اونا رو در فر ۱۸۰ درجه سانتیگرادی که از قبل گرم کردید به مدت ۳۵ دقیقه بزارید و بعد از اتمام پخت با گریل روی اونو طلایی کنید…
اشترودل

این غذا یه غذای اتریشیه که خمیر فوق العاده سبک و خوشمزه ای داره حتما امتحانش کنید…

اشترودل

نوش جان


اشترودل

***********************

دستور شماره ۴:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *