طرز تهیه خاگینه کدو سبز خوشمزه

طرز تهیه خاگینه کدو سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

***   ***   ***

مواد لازم:

    کدو سبز بزرگ ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ قاشق
زردچوبه ۱/۴ قاشق مرباخوری
شکر ۳ قاشق
زعفران ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
نمک به میزان کافی

طرز تهیه :

کدوها را بشوئید و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کنید. تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدو رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

یک تابه گرد حاضر کنید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد، مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و ری آن را با قاشق صاف کنید. حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد کنید و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید. در تابه را بگذارید.

پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه هنگامی که یک طرف خاگینه خوب سرخ شد.برای اینکه طرف دیگر را راحتتر سرخ کنید، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید. سپس هر قسمت را برگردانید. در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.

نکته:

اگر رنگ خاگینه یا کوکو را دوست نداشتید می توانید ۱/۲ قاشق رب گوجه فرنگی در مایه  بریزید.

اگر از کدو سبز تازه استفاده می کنید، می توانید آنها را خوب بشوئید و با پوست سبزشان رنده کنید.

***   ***   ***

منبع : ایران کوک

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

 

 

خاگینه کدو سبز خوشمزه :)

خاگینه کدو سبز خوشمزه 🙂

گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است. به عقیده کارشناسان آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل: صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است. یکی از عوامل اصلی بالابودن سن امید به زندگی درگیلان مصرف ماهی است. در سال ۱۳۹۲ سن امید به زندگی در گیلان ۷۵ سال بوده که سه سال بیشتر از میانگین کشوری است.

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

*********************

طرز تهیه خاگينه كدو

در ادامه با طرز تهیه خاگينه كدو اشنا می شوید

مواد لازم:

 كدو سبز قلمي 2 عدد – سير 2 پر – تخم مرغ 2 عدد – پياز 1 عدد متوسط – گوجه فرنگي 2 عدد متوسط – نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم *

طرز تهيه:

1- پياز را از رنده درشت رد كنيد و با مقدار كمي روغن آن را سرخ نماييد تا طلايي شود

. 2- پوست كدو را بگيريد و از رنده درشت رد كنيد و داخل پياز سرخ شده بريزيد تا كدو سرخ شود. سپس سير را از رنده درشت رد كرده به آن اضافه كنيد و سر و تفت دهيد.

3- پوست گوجه فرنگي را بگيريد و آنها را ريز خرد كنيد و با كمي زردچوبه داخل كدو ريخته آن را سر و تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي كشيده شود.

 طرز تهیه خاگينه كدو

 4- تخم مرغها را در ظرفي بشكنيد تا از سالم بودن آنها مطمئن شويد. سپس تخم مرغها را به مايه كدو اضافه كنيد، به آن نمك و فلفل بزنيد و همراه با هم زدن تفت دهيد تا تخم مرغها بسته شود.

نكته: در تمام خوراكها سعي كنيد از حداقل روغن براي سرخ كردن پياز و ساير مواد استفاده كنيد تا غذا يا خوراك شما چرب نشود./ن-ج

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *