طرز تهیه خاگینه کدو سبز خوشمزه

طرز تهیه خاگینه کدو سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

***   ***   ***

مواد لازم:

    کدو سبز بزرگ ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۱ و ۱/۲ قاشق
زردچوبه ۱/۴ قاشق مرباخوری
شکر ۳ قاشق
زعفران ساییده شده ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
نمک به میزان کافی

طرز تهیه :

کدوها را بشوئید و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کنید. تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدو رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

یک تابه گرد حاضر کنید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد، مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و ری آن را با قاشق صاف کنید. حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد کنید و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید. در تابه را بگذارید.

پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه هنگامی که یک طرف خاگینه خوب سرخ شد.برای اینکه طرف دیگر را راحتتر سرخ کنید، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید. سپس هر قسمت را برگردانید. در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.

نکته:

اگر رنگ خاگینه یا کوکو را دوست نداشتید می توانید ۱/۲ قاشق رب گوجه فرنگی در مایه  بریزید.

اگر از کدو سبز تازه استفاده می کنید، می توانید آنها را خوب بشوئید و با پوست سبزشان رنده کنید.

***   ***   ***

منبع : ایران کوک

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

 

 

خاگینه کدو سبز خوشمزه :)

خاگینه کدو سبز خوشمزه 🙂

گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است. به عقیده کارشناسان آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل: صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است. یکی از عوامل اصلی بالابودن سن امید به زندگی درگیلان مصرف ماهی است. در سال ۱۳۹۲ سن امید به زندگی در گیلان ۷۵ سال بوده که سه سال بیشتر از میانگین کشوری است.

طرز تهیه خاگینه کدو سبز

*********************

طرز تهیه خاگینه کدو

در ادامه با طرز تهیه خاگینه کدو اشنا می شوید

مواد لازم:

 کدو سبز قلمی ۲ عدد – سیر ۲ پر – تخم مرغ ۲ عدد – پیاز ۱ عدد متوسط – گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط – نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم *

طرز تهیه:

۱- پیاز را از رنده درشت رد کنید و با مقدار کمی روغن آن را سرخ نمایید تا طلایی شود

. ۲- پوست کدو را بگیرید و از رنده درشت رد کنید و داخل پیاز سرخ شده بریزید تا کدو سرخ شود. سپس سیر را از رنده درشت رد کرده به آن اضافه کنید و سر و تفت دهید.

۳- پوست گوجه فرنگی را بگیرید و آنها را ریز خرد کنید و با کمی زردچوبه داخل کدو ریخته آن را سر و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.

 طرز تهیه خاگینه کدو

 ۴- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید تا از سالم بودن آنها مطمئن شوید. سپس تخم مرغها را به مایه کدو اضافه کنید، به آن نمک و فلفل بزنید و همراه با هم زدن تفت دهید تا تخم مرغها بسته شود.

نکته: در تمام خوراکها سعی کنید از حداقل روغن برای سرخ کردن پیاز و سایر مواد استفاده کنید تا غذا یا خوراک شما چرب نشود./ن-ج

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *