آموزش طرز تهیه کیش لورن خوشمزه

آموزش طرز تهیه کیش لورن خوشمزه

آموزش طرز تهیه کیش لورن خوشمزه

طرز تهیه کیش لورن

***   ***   ***

مواد لازم:

خمیر پای
ژامبون یا سوسیس ۲۰۰ گرم
پنیر سوئیسی رنده شده ۱ فنجان
پیاز کوچک ریز شده ۱ عدد
تخم مرغ زده شده ۴ عدد
خامه ۲ فنجان
نمک ۳/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن ۱ قاشق
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را قطعه قطعه و چهارگوش ببرید. آنها را در روغن سرخ کنید و تفت دهید. سپس آنها را کنار بگذارید. خمیر پای را در کف قالب مورد نظرتان پهن کنید. ژامبون یا سوسیس ها را همراه با پنیر و پیاز خرد شده داخل خمیر پای بریزید.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ، خامه، نمک، شکر و فلفل را باهم خوب هم بزنید. مخلوط را روی مواد پای بریزید.

ظرف پای را ۱۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. سپس حرارت را به ۱۵۰ درجه درجه سانتی گراد کاهش دهید و پای را ۳۰ دقیقه دیگر در حرارت فر بپزید. پس از خارج کردن قالب از فر آن را ۱۰ دقیقه قرار دهید تا خنک شود. سپس پای خوشمزه را با پودر آویشن سرو کنید.

***   ***   ***

منبع : ایران کوک

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن خوشمزه :)

آموزش طرز تهیه کیش لورن خوشمزه

کیش لورن خوشمزه 

چند ترفند آشپزی

در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.

اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.

برای پی بردن به تازگی تخم مرغ ها، آنها را در ظرفی پر از آب قرار دهید. تخم مرغهایی که در ته ظرف قرار میگیرند تازه هستند، تخممرغهایی که قسمت انتهای آنها به سمت بالا باشد، زیاد تازه نیستند و باید آنها را زود مصرف کرد و آنهایی که روی آب شناورند کهنه هستند.

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

هیچگاه موزها را در یک دسته یا در کنار میوه های دیگر نگهداری نکنید. موزها را از هم جدا کنید و هر کدام را در نقطه ای مختلف قرار دهید. موزها گازهایی آزاد میکنند که موجب سریعتر رسیدن میوه های دیگر حتی موزهای دیگر میشوند. جدا کردن آنها موجب تازه نگه داشتن آنها به مدت طولانیتری میشود.

برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی های درون گونی، یک عدد سیب درون گونی آنها قرار دهید.

هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه موجب پایین آمدن دما و در نتیجه زودتر آب شدن یخ گوشت میشود.

کندن لایه رویی پیاز موجب کاهش ریزش اشک میشود.

برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کافی است داخل کیسه آن تکهای سیب یا تکه ای نان بگذارید.

اگر به طور اتفاقی خود را در آشپزخانه سوزاندید، مقداری خردل روی ناحیه سوخته شده بپاشید. بعد از گذشت مدت زمانی درد از بین میرود. خردل مانع تاول زدن نیز میشود.

طرز تهیه کیش لورن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *