طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان آبگوشت لری معروف

 طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان آبگوشت لری معروف

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.
 مواد مورد نیاز:

 

  • نخود و لوبیا ۱ پیمانه
  • لوبیا چیتی یک‌دوم پیمانه
  • عدس یک‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند ۱ کیلوگرم
  • پیاز ۱ عدد درشت
  • بادمجان ورقه کرده و سرخکرده ۴ عدد درشت
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • کشک ۱ پیمانه
  • سیر سرخکرده ۴ حبه
  • نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

 

 طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

 طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان

طرز تهیه:

۱٫ حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

۲٫ آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

۳٫ سپس حرارت را ملایم کنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

۴٫ کشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه کنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *