آشپزی

دستور تهیه کیک صبحانه

طرز تهیه کیک صبحانه این کیک خیلی خوشمزه و خوش عطره، خیلی هم خوش قلقه و درست کردنش خیلی آسونه     مواد لازم تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲٫۳ پیمانه روغن ۱٫۲ پیمانه شیر گرم یک پیمانه آرد یک و نیم لیوان بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری رنده پوست یک عدد لیموترش یا پرتقال کشمش ۱٫۳ پیمانه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه موساکا

بریم سراغ غذای امروز،موساکا به انگلیسی moussaka که  از mousakás یونانی گرفته شده است(μουσακάς)، و در ترکیه  musakka گفته میشود، که اصل این کلمه از musaqqa’ah عربی (مسقعه) به معنی “سرد” مشتق شده است. موساکا غذایی هست متعلق به کشورهای شرق اروپا من جمله یونان، اوکراین، بوسنی و ترکیه ولی ریشه اصلی این غذا متعلق به کشورهای عربی است. در ...

ادامه مطلب

طرز تهیه ژله رولتی خوشمزه

طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی(فوق العاده آسان و شیک) مواد اولیه برای درست کردن ژله رولتی خوشمزه : بستنی وانیلی نصف لیوان پودر ژله (در رنگهای مختلف) ۱بسته در ابتدای کار یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید.   ژله حل شده رو داخل مایکروویو بگذارید یا روی ...

ادامه مطلب

دستور تهیه میگو پلو جنوبی

طرز تهیه میگو پلو جنوبی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۶ نفر زردچوبه: به میزان لازم زعفران: (آبکرده و غلیظ) ۲قاشق غذاخوری گشنیز:(تازه و ساطوری شده) ۳قاشق سوپخوری پیاز:  ۱عدد سیر : ۳حبه رب گوجه فرنگی: ۲قاشق غذاخوری برنج :۳لیوان میگو (پاک کرده):  ۳۰۰گرم نمک:به میزان لازم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی بدون فر

آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : برای ۵ نفر آبلیمو: به مقدار لازم آرد سوخاری: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم زنجبیل: ۲ قاشق چای خوری تخم مرغ  :۲ عدد پیاز: (رنده شده)  ۱ عدد متوسط برنج: ۵ پیمانه ماهی: ۵ تکه سبزی: (آب پز یا بخار پز) ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه ماهی شکم پر

ماهی شکم پر مواد اولیه : فلفل: به میزان لازم نمک: به میزان لازم ادویه: به میزان لازم گردو: ۵۰ تا ۱۰۰ گرم تمر هندی: به میزان لازم سیر:  ۲۵۰ گرم – خرد شده پیاز:  ۱ عدد – خرد شده ماهی: ۱ عدد گشنیز: ۲۵۰ گرم – خرد شده زردچوبه: به میزان لازم روغن سرخ کردنی: به میزان لازم طرز ...

ادامه مطلب

دستور پخت چیکن استراگانف

طرز تهیه چیکن استراگانف آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت ________________________________________ مواد اولیه : برای ۴ نفر مرغ (سینه):  ۲قطعه بزرگ تره فرنگی: ۱عدد پیازچه: ۱عدد سیر : ۷حبه خامه: ۱فنجان آرد: ۲قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم ژامبون مرغ: ۱۵۰گرم کره: به میزان لازم پاستا: به میزان لازم برگ بو: ...

ادامه مطلب

دستور پخت خوراک مرغ و قارچ فوری

خوراک مرغ و قارچ فوری مواد اولیه : زردچوبه: مقدار لازم فلفل: مقدار لازم نمک: مقدار لازم قارچ : ۱۵ عدد پنیر پیتزا :۱ پیمانه کره:۵۰ گرم مرغ  ۱عدد – سینه مرغ ذرت ۱عدد – کنسرو ذرت طرز تهیه: قارچ و مرغ رو جدا جدا با کره سرخ میکنیم و بعد ذرت رو بهشون اضافه می کنیم و نمک و ...

ادامه مطلب

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ رژیمی

  خوراک مرغ و قارچ رژیمی خوش طعم با مرغ و قارچ یک خوراک رژیمی خوش طعم و متفاوت درست کنید. خوردن پروتئین در رژیم های غذایی همیشه پیشنهاد شده ، غذای امروز برای کسانی که رژیم پروتئین دارند و از طعم تکراری مرغ هم خسته شده اند ما امروز طعم جدیدی از مرغ را به شما نشان می دهیم. ...

ادامه مطلب

طرز پخت املت مرغ

  پخت املت مرغ مواد لازم برای املت مرغ :  تخم مرغ ۲ عدد  پوره گوشت مرغ  ۲۵ گرم  کره  ۲۰ گرم  نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه املت مرغ: گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم. تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفل ...

ادامه مطلب

دستور تهیه ته چین دو لایه

طرز تهیه ته چین دو لایه آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه ________________________________________ مواد لازم : برای ۵ نفر مرغ: (سینه)  ۴۰۰گرم برنج: نیم کیلو زعفران: ۱قاشق چایخوری تخم مرغ:  ۶عدد بادمجان:  ۳۰۰گرم روغن: ۱۵۰گرم ماست: ۲۵۰گرم پیاز : ۱عدد نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم زرشک: به میزان لازم ...

ادامه مطلب

آموزش پاک کردن میگو و طبخ آن

طرز پاک کردن میگو و طبخ آن مواد اولیه : میگو  به میزان لازم میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو غذاهای پر مصرف به خصوص در قسمت های جنوبی است. ________________________________________ پاک کردن میگو: بیشتر افراد ترجیح میدن میگو رو به ...

ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه خمیر فیلو یا یوفکا

آماده سازی: ۲ ساعت ________________________________________ مواد اولیه : روغن: ۳قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ :۲عدد نمک: ۱هشتم قاشق چایخوری ماست :۲قاشق غذاخوری وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری آرد ذرت :به میزان لازم   طرز تهیه دوم(ساده) : روغن نباتی: ۶۰میلی لیتر(۴قاشق غذاخوری) آب: ۲۱۰میلی لیتر(۱لیوان منهای ۲قاشق غذاخوری) نمک: ۱چهارم قاشق چایخوری آرد: ۲و ۲سوم لیوان(۲۷۰گرم) سرکه: ۱قاشق چایخوری(۵میلی لیتر) دوستان عزیز من ...

ادامه مطلب

دستور پخت کباب ترک با سس مخصوص

کباب ترک با سس مخصوص آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه ________________________________________ مواد اولیه : برای ۵ نفر گوشت :(چرخ کرده و قلوه گاه گوسفندی) نیم کیلو پیاز:  ۲عدد زردچوبه: نصف قاشق چایخوری دارچین: نصف قاشق چایخوری میخک: ۱عدد جعفری: (ساطوری شده) ۱چهارم پیمانه نمک :به میزان لازم فلفل: به میزان لازم ...

ادامه مطلب

دستور تهیه پنیر ریکوتا ساده

آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۱ نفر شیر: (پرچرب و کامل)  ۳ونیم پیمانه لیمو ترش: (تازه و درشت) ۱عدد نمک: نصف قاشق چایخوری خامه: نصف پیمانه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین گزینه برای تهیه پاستا،ماکارونی،سالاد،همراه با تن ماهی،کیک یا حتی ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه بستنی سوخاری

آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۳۰ دقیقه ________________________________________ مواد اولیه : برای ۸ نفر بستنی: ۱ لیتر پودر نارگیل: ۷۰ گرم دارچین: ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ:  ۲ عدد شیر:  ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی: ۳۵۰ میلی لیتر عسل: ۸ قاشق چای خوری کورن فلیکس: ۱۲۰ گرم طرز تهیه: وسایل لازم را ...

ادامه مطلب

دستور تهیه خامه ترش خانگی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه ________________________________________ مواد اولیه : آبلیمو: ۳/۴ قاشق چای خوری (یا سرکه سفید مقطر) شیر:  ۱/۴ فنجان خامه: ۲۳۵ گرم (پر چرب) برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود ناامید ...

ادامه مطلب

دستور تهیه بادمجان پلو شیرازی

بادمجان پلو شیرازی (غذای محلی شیراز) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : برای ۴ نفر برنج: ۲پیمانه مرغ:  ۳۰۰گرم بادمجان:  ۲عدد پیاز : ۱عدد زرده تخم مرغ :۲عدد زرشک :(پلویی) ۵قاشق سوپخوری ماست: ۵قاشق سوپخوری شکر: ۲قاشق غذاخوری کره:۱۰۰گرم سیب زمینی : ۲عدد زعفران: به میزان لازم طرز تهیه ...

ادامه مطلب

طرز تهیه بستنی وانیلی پرتقالی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه ________________________________________ مواد اولیه : برای ۸ نفر بستنی وانیلی: به مقدار لازم آب: ۱/۳ فنجان (آب سرد) آب پرتقال: ۳۴۰ گرم طرز تهیه: ظرفی مربعی شکل (۲۰*۲۰ سانتیمتر) رو کمی چرب میکنیم (بصورت اسپری روغن) و با دو برش کاغذ روغنی به شکل متقاطع میپوشونیم بطوریکه ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه ارده خانگی

طرز تهیه ارده خانگی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه ________________________________________ مواد اولیه : برای ۴ نفر کنجد: ۳پیمانه روغن: (کنجد،زیتون یا مایع) ۳چهارم پیمانه طرز تهیه: در ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع زودتر روشن کنید تا کاملا گرم شود.در این مرحله یک تا ۲لیوان آب هم ...

ادامه مطلب