آشپزی

آموزش درست کردن بستنی خونگی

طرز تهیه این بستنی  از شف طیبه بود که به میزان مساوی از شیرعسلی  خامه صبحانه برا بستنی استفاده می کنیم چون شیرعسلی فوق العاده شیرین و چسبناک است به راحتی میشه بستنی خونگی درست کرده طرز تهیه شیرعسلی را قبلا داشتیم مقدار شیرعسلی که از این دستور به دست میاد را می تونید با ۲ پاکت خامه صبحانه کاملا ...

ادامه مطلب

قلیه ترش لرستان

مواد لازم گوشت گوسفندی نیم کیلو سیب زمینی متوسط ۳ عدد رب انار به دلخواه پیاز ۱ عدد نمک و زردچوبه طرز تهیه گوشت را خرد کرده با پیاز و زردچوبه کمی تفت بدید بعد کمی اب اضافه کرده حرارت را کم کرده تا گوشت تقریبا پخته شود بعد سیب زمینی ها را رنده کرده به خورش اضافه می کنیم ...

ادامه مطلب

آموزش پخت پیتزا اشیانه

برای این پیتزاهای فوق العاده خوشمزه و مورد علاقه بچه ها نیاز به ورمیشل اشیانه ای و گوشت چرخ کرده تفت داده شده با پیاز و پنیر پیتزا دارید رمیشل ها را به ارامی که شکلشون را از دست ندن با ابجوش و کمی نمک بپزید نزارید زیا له بشن به ارامی از ابجوش خارج کرده روی پارچه اشپزخونه ابش ...

ادامه مطلب

نحوه ی پخت کیک ورمیشل

برای این غذای خوشمزه و راحت نیاز به مایع گوشتی کمی پنیر پیتزا و ورمیشل ابکش شده دارید می تونید توی قالب بزرگ و یکجا درست کنید یا قالب تک نفره من برای بچه ها از قالب کوچیک استفاده کردم ابتدا کمی رمیشل ابکش شده کمی مایع گوشتی و پنیر پیتزا مجدد ورمیشل بزارید ۱۰ دقیقه توی فر با ۱۸۰ ...

ادامه مطلب

مافین پیتزا با خمیر فیلو

طرز تهیه   خمیر فیلو را به شکل مربع کوچک ببرید درون هر قالب دو عدد از خمیر را به شکل گل قرار داده و مواد پیتزا گوشت چرخ کرده+قارچ تفت داده شده پر کرده و روی مافین ها پنیر پیتزا ریخته ۱۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید    

ادامه مطلب

کوکتل چند لایه

من از پوره پرتقال و زرد الو وموز استفاده کردم میوه ها را پوره کنید هر کدام را جدا با کمی آب پرتقال مخلوط کنید و لایه لایه در ظرف سرو بریزید نوشیدنی را هم نزنید تا ترکیب لایه ها حفظ بشه سریع و خنک سرو کنید

ادامه مطلب

نحوه تهیه سس تار تار

مواد لازم سس مایونز: یک پیمانه خیارشور ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۳ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ریز: یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا سس مایونز را خوب بزنید تا صاف بشه من خیارشورو رنده کردم آبشو گرفتم بعد به سس اضافه کنید بقیه مواد را هم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه شیرینی با نان بیات

یه صبحانه فرانسوی دستورش چند سال پیش توی یه روزنامه خوندم میگن توی آشپزخونه فرانسوی چیزی دور ریخته نمیشه اینم نمونه ش من امتحان کردم خوب بود شما هم امتحان کنید نیاز به نان بیات شده من باگت خشک استفاده کردم برای یک باگت یه تخم مرغ را با یه استکان شیر دو قاشق شکر یه ق چ وانیل خوب ...

ادامه مطلب

بستنی فقط با سیب

خوب طرز تهیه دقیقا شبیه بستنی موز که قبلا گذاشتم سیب را قاچ کنید یک شب توی فریزر بمونه بعد با غذاساز خوب له کنید بستنی باید داخل فریزر باشه چند دقیقه قبل از سرو بیارید بیرون ظاهر مخملی و خا مه ای عالیه تازه رژیمی هم هست نه شکر داره نه خامه باورتون میشه خواهشا با ذکر منبع یا ...

ادامه مطلب

بنیه سیب

برای خمیر بنیه یک لیوان ما ءالشعیر تازه را داخل ظرف بریزید کم کم آرد اضافه کنید تا غلظتش بشه مثل ماست یک عدد تخم مرغ را با کمی شکر و دارچین خوب بزنید به مایع قبلی اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کنید اگه یک ساعت بمونه توی یخچال خمیر بنیه عالی میشه سیب هارا قاچ کنید ...

ادامه مطلب

زدن سفیده تخم مرغ

خوب بعضی از دوستان همیشه از من می پرسن چرا کیک که درست می کنن پف نمی کنه اگه توی دستور کیک زرده و سفیده را باید جدا کنید به این طریق عمل کنید هیچ وقت تخم مرغ سرد استفاده نکنید بزارید به دمای اتاق برسه من همیشه چند دقیقه می زارم توی آب گرم اینطوری سفیده ها حجم بیشتری ...

ادامه مطلب

طرز تهیه بستنی موز

خوب طرز تهیه اش قبلا گذاشتم موز حلقه شده یه شب بمونه فریزر بعد با دستگاه خوب میکس بشه چند تا موز یخ زده هم اناختم بالا حا لت موز ویخ اینجوری هم خوشمزه بود برچسب‌ها: بستنی میوه ای بستنی رژیمی

ادامه مطلب

نان خرمایی

می تونید از دستور خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی استفاده کنید نیاز به خمیر و پوره خرما کمی روغن و زعفران و کنجد برای رومال کردن نان ها دارید تصاویرو دنبال کنید نانها را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بزارید خمیر را باز کنید روی نصف خمیر پوره خرما بریزید طرف ...

ادامه مطلب

پوره خرما

۲ لیوان خرمای بدون هسته را با ۱/۴لیوان آب جوش مخلوط کنید با چنگال خوب نرمش کنید می تونید چند دقیقه هم روی حرارت ملایم هم بزنید بعد از روی حرارت بردارید حدود۱ ق چ دارچین و ۱ ق چ پودر جوز هندی و پودر هل بریزید این پوره برای کیک خرما پنکیک و دسر و نان خرمایی کاربرد داره ...

ادامه مطلب

طرز تهیه پیراشکی پنیر

برای خمیر از دستور خمیر پیتزا و برای داخل پیراشکی از مخلوط پنیر فتا و پیتزا استفاده کنید من از پنیر موزارلا استفاده کردم خوب شد مراحل کار دقیقا شبیه پیتزا پیراشکی می باشد

ادامه مطلب

تزیین ماست و خیار

بامزه ن مگه نه بچه ها عاشقش میشن و زودی می خورن من دیر عکس گرفتم ترافلم اب شدن تربچه نداشتم فکر کنم با تربچه بهتر بشن با ذکر منبع کپی کنید خواهشا من شارژدوربینم تموم شد دیر عکس گرفتم سرع اماده کنید و سرو کنید مال من یه کم طول کشید

ادامه مطلب

بستنی زعفرانی خونگی

هر میوه ای را که دوست دارید بزارید توی فریزر تا یخ بزنه موقع ریختن توی غذاساز کمی زعفران غلیظ اضافه کنید به همین راحتی من با سیب امتحان کردم عالی بود برچسب‌ها: بستنی میوه ای بستنی رژیمی

ادامه مطلب