آشپزی

قلیه ترش لرستان

مواد لازم گوشت گوسفندی نیم کیلو سیب زمینی متوسط ۳ عدد رب انار به دلخواه پیاز ۱ عدد نمک و زردچوبه طرز تهیه گوشت را خرد کرده با پیاز و زردچوبه کمی تفت بدید بعد کمی اب اضافه کرده حرارت را کم کرده تا گوشت تقریبا پخته شود بعد سیب زمینی ها را رنده کرده به خورش اضافه می کنیم ...

ادامه مطلب

آموزش پخت پیتزا اشیانه

برای این پیتزاهای فوق العاده خوشمزه و مورد علاقه بچه ها نیاز به ورمیشل اشیانه ای و گوشت چرخ کرده تفت داده شده با پیاز و پنیر پیتزا دارید رمیشل ها را به ارامی که شکلشون را از دست ندن با ابجوش و کمی نمک بپزید نزارید زیا له بشن به ارامی از ابجوش خارج کرده روی پارچه اشپزخونه ابش ...

ادامه مطلب

نحوه ی پخت کیک ورمیشل

برای این غذای خوشمزه و راحت نیاز به مایع گوشتی کمی پنیر پیتزا و ورمیشل ابکش شده دارید می تونید توی قالب بزرگ و یکجا درست کنید یا قالب تک نفره من برای بچه ها از قالب کوچیک استفاده کردم ابتدا کمی رمیشل ابکش شده کمی مایع گوشتی و پنیر پیتزا مجدد ورمیشل بزارید ۱۰ دقیقه توی فر با ۱۸۰ ...

ادامه مطلب

سالاد خوشمزه اسفناج

مواد را به هر نسبتی دوست داشتید بریزید زیاد مهم نیست من از اسفناج تازه و سایز کوچک استفاده کردم اسفناج های شسته را ته ظرف سرو بچینید فیله یه پرتقال را هم روی اسفناج ها بریزید کمی کنجدوسماق هم بپاشید روی سالاد برای سس ۲ ق غ رب انار+۱ ق روغن زیتون را خوب مخلوط کرده روی سالاد بریزید ...

ادامه مطلب

طرز تهیه پلو با ته دیگ بال مرغ و پیاز

بال مرغ را با پیاز و کمی نمک و زعفران یه ساعت مزه دار کنید ته ظرف را کمی روغن ریخته بال مرغ را ته ظرف بچینید من چند حلقه پیاز هم گذاشتم برنج را ریخته و دم کنید عطر پیاز و زعفران و مرغ سرخ کرده توی خونتون می پیچیده همه فکر می کنن ته چین درست کردید

ادامه مطلب

تزیین کیک بدون خامه

خوب یه کیک ساده با تزیین راحت به مناسبت روز مادر برای تمام عزیزانی که می خوان یه کیک راحت درست کنن و در جمع خانواده لذت ببرن در حین سادگی فوق العاده خوشمزست یه کیک وانیلی ساده درست کنید وقتی خنک شد نصفش کنید از این کرم بزارید وسط کیک لایه ها را خوب روی هم قرار داده بزارید ...

ادامه مطلب

طرز تهیه شکلات صبحانه

بچه ها شکلات خیلی دوست دارن شما به راحتی و ساده ترین مواد می تونید شکلات صبحانه خونگی تهیه کنید و بچه ها را به یک صبحانه خوشمزه و سالم و خونگی ترغیب کنید دستورات مختلفی وجود داره من با چند روش  درست می کنم به نظر من همه خوشمزه و عالین چند تا از دستورات را می زارم امیدوارم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه پیراشکی میوه ای

از این دستور برای خمیر استفاده کنید خمیر را قالب دایره زده وسط خمیر را مارمالاد زردالو گذاشته لبه های خمیر را بهم بچسبانید ابتدا در اب در حال جوش انداخته وقتی پیراشکی روی اب امد با کفگیر براشته روی دستمال اشپزخانه گذاشته ابش گرفته شد در روغن داغ سرخ کنید نیاز نیست طلایی بشن فوق العاه خوشمزه و جدید ...

ادامه مطلب

شارلوت شکلاتی

من از رولت اماده استفاده کردم ته ظرفو دو لایه سلفون انداختم برشهای رولت را محکم و چسبیده به هم مثل تصویر از این کرم هم برای روی برش رولتها استفاده کردم ۲ ساعت رفت داخل یخچال به همین راحتی کادوی شف هستی برای روز مادر امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه

ادامه مطلب

طرز پخت قورمه سبزی مخصوص

مواد لازم گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز یا چیتی ۱۵۰ گرم پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم سبزی ۱کیلو آبلیمو مقداری طرز تهیه ابتدا مقداری چربی گوشت گوسفند یا دنبه را روی حرارت کم آب می کنیم پیاز را خرد کرده همراه زردچوبه تفت می دهیم بعد گوشت قیمه شده را هم تفت می ...

ادامه مطلب

بنیه پیاز

چند ساعت فبل از شروع کار پیازو حلقه کنید بزارید کنار تا خشک بشن برای خمیر یک لیوان ما ءالشعیر را بریزید توی کاسه تا زمانی که غلظتش بشه مثل ماست کم کم آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید کمی نمک و فلفل و ادویه دلخواهتان را هم اضافه کنید خوب هم بزنید بزارید یک ساعت توی یخچال بمونه ...

ادامه مطلب

مافین پیتزا با خمیر فیلو

طرز تهیه   خمیر فیلو را به شکل مربع کوچک ببرید درون هر قالب دو عدد از خمیر را به شکل گل قرار داده و مواد پیتزا گوشت چرخ کرده+قارچ تفت داده شده پر کرده و روی مافین ها پنیر پیتزا ریخته ۱۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید    

ادامه مطلب

کوکتل چند لایه

من از پوره پرتقال و زرد الو وموز استفاده کردم میوه ها را پوره کنید هر کدام را جدا با کمی آب پرتقال مخلوط کنید و لایه لایه در ظرف سرو بریزید نوشیدنی را هم نزنید تا ترکیب لایه ها حفظ بشه سریع و خنک سرو کنید

ادامه مطلب

نحوه تهیه سس تار تار

مواد لازم سس مایونز: یک پیمانه خیارشور ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری ماست: ۳ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ریز: یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری طرز تهیه ابتدا سس مایونز را خوب بزنید تا صاف بشه من خیارشورو رنده کردم آبشو گرفتم بعد به سس اضافه کنید بقیه مواد را هم ...

ادامه مطلب

طرز تهیه شیرینی با نان بیات

یه صبحانه فرانسوی دستورش چند سال پیش توی یه روزنامه خوندم میگن توی آشپزخونه فرانسوی چیزی دور ریخته نمیشه اینم نمونه ش من امتحان کردم خوب بود شما هم امتحان کنید نیاز به نان بیات شده من باگت خشک استفاده کردم برای یک باگت یه تخم مرغ را با یه استکان شیر دو قاشق شکر یه ق چ وانیل خوب ...

ادامه مطلب

بستنی فقط با سیب

خوب طرز تهیه دقیقا شبیه بستنی موز که قبلا گذاشتم سیب را قاچ کنید یک شب توی فریزر بمونه بعد با غذاساز خوب له کنید بستنی باید داخل فریزر باشه چند دقیقه قبل از سرو بیارید بیرون ظاهر مخملی و خا مه ای عالیه تازه رژیمی هم هست نه شکر داره نه خامه باورتون میشه خواهشا با ذکر منبع یا ...

ادامه مطلب

بنیه سیب

برای خمیر بنیه یک لیوان ما ءالشعیر تازه را داخل ظرف بریزید کم کم آرد اضافه کنید تا غلظتش بشه مثل ماست یک عدد تخم مرغ را با کمی شکر و دارچین خوب بزنید به مایع قبلی اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کنید اگه یک ساعت بمونه توی یخچال خمیر بنیه عالی میشه سیب هارا قاچ کنید ...

ادامه مطلب

زدن سفیده تخم مرغ

خوب بعضی از دوستان همیشه از من می پرسن چرا کیک که درست می کنن پف نمی کنه اگه توی دستور کیک زرده و سفیده را باید جدا کنید به این طریق عمل کنید هیچ وقت تخم مرغ سرد استفاده نکنید بزارید به دمای اتاق برسه من همیشه چند دقیقه می زارم توی آب گرم اینطوری سفیده ها حجم بیشتری ...

ادامه مطلب