آشپزی

ماهی شکم پر

ماهی سفید ( ا عدد ) **  گردوی آسیاب شده ( ۴ قاشق غذاخوری ) **پیاز متوسط ( ۱ عدد ) رب انار یا رب آلوچه ی ملس ( ۲ قاشق غذاخوری ) ** سبزی معطرخردشده ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک و فلفل و روغن به میزان لازم ماهی تمیز شده رو خوب میشوریم خصوصا” توی شکمشو و نمک و فلفل میزنیم ...

ادامه مطلب

تبریک همرا چند تا عکس :)

                  اینا رو برای بازارچه خیریه تو مدرسه ی صبا درست کرده بودم!                                           سوسیس به شکل گل !!                                         کیک با پودر کیک آماده ی تک!!                                             شکلات قاشقی !!  ( شکلات تخته ای رو ذوب کرده بودم و ریختم تو قاشق یه بار مصرف                                                 و روش هم ترافل ریختم و چند ساعت گذاشتم تو فریزر )                                      پیتزا ...

ادامه مطلب

حلوای کره ای دو رنگ

آرد گندم (۱پیمانه ) ** کره گیاهی ( ۱۰۰ گرم ) ** روغن مایع ( ۴/۱ پیمانه ) گلاب ( ۴/۱ پیمانه ) ** شکر ( 1ونیم پیمانه ) ** آب ( 2 پیمانه ) ** پودر هل و پودر کاکائو و زعفرون به میزان لازم شکر و آب رو روی شعله ی ملایم قرار میدیم تا آروم آروم شربت ...

ادامه مطلب

کیک کاکائوی فنجونی بدون نیاز به فر

کیک بدون نیاز به فر مواد لازم:   آرد 4 قاشق غذاخوری شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد شیر 5 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری     طرز تهیه اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم وبا چنگال میزنیم وبعد ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه کشک بادمجون

مواد لازم: بادمجون نیم کیلو کشک 3 قاشق غذاخوری سر پر نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری پیاز یک عد بزرگ روغن کمی اب مرغ یا گوشت مقداری سیر 5 حبه   طرز تهیه اول بادمجونارو کباب کنین بعد با گوشت کوب له کنین بعد.تو تابه پیاز رو سرخ کنین وقتی سرخ شد سیر رو اضافه کنین من سیر رو رنده ...

ادامه مطلب

طریقه پخت قارچ بدون سیاهی

خوب برای اینکه قارچتون سیا نشه .اول قارچ رو خوب بشورین بعد قطعه قطعه کنین بعدشم ابلیمورو روی قارچ بریزین خوب مخلوطش کنین بادست مخلوط کنین ابلیمو 3 تا 4 قاشق غذا خوری فکر میکنم کافی باشه البته به مقدار قارچتون هم بستگی داره.بزارین یه چند دقیقه کوتاه بمونه بعد داخل اب جوش که داخلش بازم مقداری ابلیمو ریختین بریزین ...

ادامه مطلب

آموزش کباب کوبیده مرغ خونگی

مواد لازم نصف سینه مرغ ادر سخاری خونگی 2 قاشق غذاخوری سر خالی ارد سخاری طعم دار2 قاشق مربا خوری سر پر(شما میتونین فقط ارد سخاری طعم دار استفاده کنین از همین ارد سخاری ها که همه نوع ادویه داخلش هست) نصف پیاز متوسط نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه خوب همه موادو داخل میکسر بریزینو بزنین تا ...

ادامه مطلب

آموزش پخت مجیک کیک شکلاتی

مواد لازم تخم مرغ 2 عدد آرد 2 پیمانه ( این مقدار تا 3 پیمانه هم قابل تغییر است…2 پیمانه کیک اسفنجی تر و 3 پیمانه متراکم تر و بیسکویتی تری به شما میده و توصیه من استفاده از 2 پیمانه آرد هست) شکر 2 پیمانه ( این مقدار به یک پیمانه هم قابل تغییره ….اگه کیک کم شیرین و ...

ادامه مطلب

آموزش پخت چیز کیک ژاپنی

قبل ا زپخت این کیک چند نکته هست که باید بگم : ١. یکی از دلایل بافت نرم این کیک نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا … ٢. از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشد که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید . ٣. برای این که کیک ترک برنداره ازسینی آب ...

ادامه مطلب

پای کرم آسمونی نروژی

این شیرینی خوشمزه را از دوست خوبم خانم ژولییت یاد گرفتم و درست کردم که واقعا طعم و مزش بی نظیره و جا داره در اینجا کمال تشکر را از ایشان داشته باشم. مواد لازم. آرد یا نشاسته ذرت ۴/۳ پیمانه شکر معمولی ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد خامه فرم گرفته یک و یک دوم پیمانه شیر سه پیمانه ...

ادامه مطلب