آشپزی

ژله فالوده ای

ژله یکی از دسرهای ساده ست که با همه ی سلیقه ها جوره…. طرز تهیه ی ژله طبق دستور روی جلد تهیه میشه به این شکل که پودر ژله رو در یک لیوان آب جوش حل میکنیم تا مایع شفافی بدست بیاد و سپس یک لیوان آب سرد به اون اضاقه میکنیم…….. میتونیم به جای یه لیوان آب سرد از ...

ادامه مطلب

مهمان شکمدونه ای ۴ / شاخه نبات عزیز / کوکوی لوبیا

مواد لازم:لوبیاسبز خردشده ۲ لیوانگوشت چرخ کرده ۱ لیوانهویج نگینی پخته ۳/۱ لیوانفلفل دلمه ای رنگی ۴/۱لیوانپیاز سرخ شده ۲/۱ لیوانتخم مرغ ۸ عددسیر چند حبهنمک،فلفل،ادویه،زردچوبه زرشک،خلال بادام،خلال پستهسیب زمینی خلالی ریز سرخ شده    طرز تهیه: لوبیا را کاملا ریز کرده وسرخ میکنیم . گوشت را سرخ کرده پیاز داغ و سیر رنده شده و هویج پخته و فلفل ...

ادامه مطلب

جوجه کباب

سینه ی مرغ خرد شده ( تقریبا” هر نفر ۲۰۰ گرم ) ** فلفل دلمه ای ( ۲ – ۳ خلال ) ** پیاز ( ۱ عدد کوچک ) ** آبلیمو نمک فلفل سیاه زعفرون و روغن به میزان لازم ** اندازه ها رو برای هر نفر گفتم شما هرچند نفر که میخواین همونقدر برابرش کنید:)) سینه ی مرغ رو ...

ادامه مطلب

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

مواد لازم آرد ……….. ۴/۱ ۱ پیمانه بیکینگ پودر …….. ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو …….. ۴ قاشق غذاخوری شکر …………… نصف پیمانه نمک ……….. ۴/۱ قاشق چایخوری روغن مایع ……… مقداری وانیل ………… ۲ قاشق چایخوری شیر …….. ۲/۱ ۱ پیمانه طرز تهیه اول مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن مایع را به اون اضافه کنید.   ...

ادامه مطلب

تزیین کیک مذهبی(امام حسن مجتبی)

گفتم کیک دوبلکسی درست کنم که یه تغییری تو کیکا باشه.طبق دستور کیک اسفنجی که قبلا گذاشتم پختمش و تزیینش کردم.کیک پایین با ده تا تخم مرغ و کیک بالا با ۴ تا تخم مرغ اماده شده.وسطشم کلی موز و گردو ریختم. خامه رو به سه قسمت تقسیم کردم یکی رو سفید گذاشتم یکی سبز کم رنگ یکی پرنگ تر.با ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه میکادو

مواد لازم نون میکادو۴ ورق وانیل کمی پودر کاکائو ۲قاشق غذا خوری پر ارد ۱ونیم لیوان روغن جامد ۳/۲لیوان پودر قند ۱لیوان طرز تهیه روغن و تو تابه بریزین وقتی اب شد اردو بهش اضافه کنین و تفت بدین تا وقتی که بویه خامی ارد از بین بره مواد باید مثله حلوا بشه نباید شل باشه بعد پودر کاکائو وانیل ...

ادامه مطلب

آموزش تهیه خامه

مواد لازم: دو بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکر یا نصف لیوان پاکت خامه ها رو که باز کردید حتما آب توی پاکت رو بریزید دور.حالا شکر رو بریزید روش   با چنگال فقط به اندازه ای که شکر توی خامه مخلوط شه همش میزنیم.   بعد میذاریم توی فریزر تا تگری بشه هر ده دقیقه یه همش میزنم. و ...

ادامه مطلب