قالب وردپرس شرکتی کوادکوپتر

آموزش طرز تهیه تارت انجیر خوشمزه

آموزش طرز تهیه تارت انجیر خوشمزه

طرز تهیه تارت انجیر + عکس

تارت انجیر فرانسوی یک دسر خوشمزه است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. طرز تهیه تارت انجیر را در ادامه ببینید:

مواد لازم

آرد نول (الک شده) 300 گرم
پودر شکر (الک شده) 30 گرم
کره (سرد و خرد شده) 180 گرم
وانیل شکری 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر (دانه درشت) 4 قاشق سوپخوری
انجیر تازه (ورقه ای خرد شده) 300 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه تارت انجیر یک دسر فرانسوی فوق العاده

1. 280 گرم از آرد، پودر شکر، کره، وانیل و نمک را در ظرفی ریخته و با نوک انگشت ورز دهید تا به‌صورت خرده‌نان درآید؛
2. دو قاشق سوپ‌خوری آبِ سرد به آن افزوده و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را با سلفون پوشانده و به‌مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
3. برای تهیه مواد داخل گلت، سه قاشق سوپ‌خوری شکر و بقیه آرد را در ظرفی مخلوط کنید،
سپس انجیر را به آن افزوده و هم بزنید، طوری‌که انجیرها کاملاً به مخلوط شکر آغشته شوند؛
4. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید. خمیر آماده‌شده
را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و آن را با وردنه به‌قطر 30 سانتی‌متر باز کنید؛
5. مخلوط انجیر را در قسمت وسط خمیر بریزید،

طوری‌که چهار سانتی‌متر از لبه خمیر فاصله داشته باشد، سپس لبه‌های خمیر را روی آن بیاورید؛

6. در ظرفی کوچک، زرده تخم‌مرغ و شیر را با همزن دستی، هم بزنید
تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. گلت انجیر را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مخلوط زرده تخم‌مرغ آغشته کنید؛
7. بقیه شکر را روی گلت بپاشید و آن را به‌مدت تقریبی 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا بپزد،
پس از این مدت، دمای فر را به 180 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید
تا گلت به‌مدت 30 دقیقه دیگر بپزد. پس از پخت، گلت انجیر را از فر خارج کرده
و به‌مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را در ظرف موردنظر قرار داده، برش بزنید و سرو کنید.

فکر بکر

در صورت تمایل، میتوانید بسته به ذائقه تان، یک قاشق چایخوری پودر دارچین یا پودر زنجبیل به مخلوط انجیر اضافه کنید.


دستور شماره 2

پای انجیر و سیب بدون شکر

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

مواد لازم :

  • ۲۵۰ گرم انجیر خشک
  • ۲۰۰ گرم آرد سفید
  • ۱۷۵ گرم کره سرد
  • ۲ قاشق غذا خوری آب یخ
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • نصف لیوان کرم ( خامه )
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • ۲ تا ۳ عدد سیب پوست کنده ، ( وسط آن را در آورید و خیلی باریک ببرید)

 روش تهیه

مرحله ی اول :

انجیرهای خشک را درون کاسه ای که می شود گرمش کرد بریزید و روی آن ها آب جوش بریزید تا نرم شوند.

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

مرحله ی دوم:

در همین حین نان شیرینی را درست کنید. کره و آرد را درون غذاساز ( مخلوط کن ) بریزید تا ماهیت خرده نانی ( زبر اما یک دست ) پیدا کند. همین طور که دستگاه روشن است دو قاشق آب یخ اضافه کنید تا مخلوط خمیر یک توپ منسجم شود. آن را روی یک سطح صاف آردی بگذارید و صاف کنید تا یک دایره به قطر ۲۰ سانتی متر درست کنید.

آن را در پلاستیک بپیچید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه استراحت کند تا سفت شود. سپس آن را تا تبدیل شدن به یک دایره  ۳۰ سانتی متری با وردنه ورز دهید.

ظرف شیار دار مخصوص پخت تارت ۲۳ سانتی متری   که کف آن گشاد باشد را روی سینی شیرینی پزی قرار دهید. شیرینی را درون آن بگذارید و ۱۵ دقیقه رهایش کنید.

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

مرحله سوم :

فر را در دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی کف شیرینی با قاشق شیار ایجاد کنید. روی آن را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و از وزنه های شیرینی پزی ( یا هر چیز سنگینی که بتوانید کف شیرینی قرار دهید و داخل فر بگذارید استفاده کنید.) و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

دانه های وزنه را خارج کنید و ۱۵ دقیقه ی دیگر هم بپزید تا طلایی ملایم شود.
شیرینی را روی سبد یا ظرف مشبک بگذارید تا سرد شود.

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

مرحله چهارم :

در همین حین انجیر ها را آبکش کنید و ان را در غذا ساز بریزید تا خمیری شود. تخم مرغ، کرم و وانیل را درون ظرفی به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

مرحله پنجم :

دمای فر را بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه پایین بیاورید. خمیر انجیر را درون نان شیرینی بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. سیب ها را روی آن بچینید و مخلوط تخم مرغ را روی کل شیرینی بدهید.

آن را برای ۴۵ دقیقه بپزید و همان طور که داغ است، در دمای اتاق سرو کنید.

آموزش طرز تهیه تارت انجیرخوشمزه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *