آموزش طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه

آموزش طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه

بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
آموزش طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی
 موادلازم:
روغن زیتون (فوق بکر) ۲ قاشق سوپخوری
لیمو ترش (آب گرفته (۱/۴ فنجان اب)) ۱ عدد
پیاز قرمز (تازه، چهار گوش خرد شده) نصف فنجان
جعفری (تازه، ریز شده) ۱ فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) ۱ فنجان
خیار (تازه، چهار گوش خرد شده) ۱ فنجان
گوجه فرنگی (تازه، چهار گوش خرد شده) ۲ فنجان
نمک ۱ و نیم قاشق چایخوری
آب (جوش) ۱ و نیم فنجان
بلغور گندم ۱ فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

 طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

طرز تهیه:
۱٫ بلغور گندم را در یک کاسه بریزید و روی آن نمک بپاشید. آب جوش را روی آن بریزید. در کاسه را بپوشانید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند سپس آبکش کنید.

۲٫ در یک کاسه ی بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط کنید و هم بزنید. روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
۳٫ بچشید و طبق ذائقه مزه دار کنید.

۴٫ این سالاد را میتوان بلافاصله سرو کرد یا گذاشت خنک شود و بعداً آن را میل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر می شود.

آموزش طرز تهیه سالاد کاردینال

طرز تهیه شاورما مرغ و سالاد خوشمزه

آموزش طرز تهیه سالاد ذرت با گشنیز و زنجبیل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *