قالب وردپرس شرکتی کوادکوپتر

روش ساخت تنباکو میوه ای+درست کردن تنباکوی میوه ای

http://www.khatoononline.ir/wp-content/uploads/2016/04/8b8bc51378080e72ca02f641e93d9dad1.jpg

روش ساخت تنباکو میوه ای+درست کردن تنباکوی میوه ای

  • آموزش درست کردن تنباکوی میوه ای

    مواد لازم برای درست کردن تنباکو ی میوه ای .برای اینکار ما نیاز به تنباکوی خام داریم.یا همون توتون سیگار یا تنباکوی خوانسار.بعد از تنباکو باید گیلیسیرین داشته باشیم.شما میتونید گیلیسیرین رو از عطاری تهیه کنید.یه شیشه ی کوچیکش 500 تومنه .مقدار کمی عسل هم لازمه.و اسانس میوه.سعی اسانس میوه خوب تهیه کنید.چون بعدا میفهمید که چه قدر تاثیر داره.از شیرینی فروشی ها میتونید تهیه کنید.خوب حالا میریم سر درست کردن تنباکو.اولین کاری که باید بکنید اینه که تنباکوهایی که تهیه کردید رو باید بجوشونید.البته میتونید این کارو انجام ندید.ولی اگه بجوشونید ضررهاش کلا از بین میره و دیگه هیچ ضرری نداره.5 دقیقه بزارید بجوشه تنباکو.بعد که جوشید آبشو خالی کنید و تنباکو رو داخله یه دستمال بریزید و کاملا آبشو بگیرید.خوب فشار دهید تا یک قطره هم آب نداشته باشه.بعدش تنباکوهارو از داخله دستمال بیرون بیارید و تو یک بشقاب بزارید.سپس تنباکوهارو توی آفتاب بزارید یا روی بخاری و یا کلا بزارید خودش خشک بشه.تنباکو باید کاملا خشک بشه.بعد از خشک شدنه تنباکو باید عسل رو بهش اضافه کنیم.البته عسل رو باید 5 دقیقه گرمش کنید تا کاملا مایع بشه.یک قاشق غذا خوری کافیه.بعدش یک قاشق چای خوری گلیسرین به تنباکو و عسل اضافه میکنیم.بعد باید باهم مخلوط شوند .خوب باید یا هم مخلوط شوند.بعدش باید اسانس میوه رو بهش اضافه کنیم .چند قطره کافیه تا طعم به خودش بگیره.و آخر از همه هم باید موادی که با هم مخلوط کردیم رو حدود دو دقیقه در ماکروفر گرم کنیم.بعدش هم ما یک تنباکوی بدون ضرر رو درست کردیم.

 

  • طریقه درست کردن قلیان با میوه طبیعی ….

    در این قسمت میخوام طریقه درست کردن قلیان با طعم طبیعی رو بهتون آموزش بدم.برای درست کردن ما احتیاج به میوه هایی داریم که استحکامشون بالاتر از میوه های دیگه باشه.مثلا پرتغال , سیب , هندوانه و غیره …. اول از همه باید داخل میوه رو خالی کنیم.بهتره برای اینکار از بادگیر سر گلی استفاده کنیم.در تصویر زیر بادگیر رو مشاهده میکنید.با این وصیله فلزی که از سر قلیان جدا شدنیه میتونید دقیق و اندازه خودش سر میوه رو برش بدید و میوه رو خالی کنید.تصویر بالا رو میبینید که با همونه سریه فلزی برش خورده و به این شکل در آمده.خوب حالا به یک پولکی احتیاج داریم که داخل میوه بزاریم.پولکی یک فلزی به اندازه سکه هستش که جندتا سوراخ داره.اون پولکی رو داخله میوه قرار میدیم.فقط سوراخ میوه رو کاملا باز کنید که هوا بکشه.بعد از گذاشتنه پولکی تنباکویی که از همون میوه درست کردیمو میریزیم داخل میوه.فقط تنباکو باید زیادتر بریزیم.بعد بادگیر سرگلی رو روی میوه کاملا محکم قرار میدیم.بعدش یک تیکه فویل(زر ورق ) بزرگ رو رو سرگلی میزاریم .فویل به شکل مربع ببرید.بعد که فویل رو روی سر گلی قرار دادید , گوشه های فویل رو که به شکل مربع هستش رو تا روی میوه پائین بیارید تا با 4 تا خلال دندان محکمش کنید.بعد سری رو روی قلیان قرار بدید و بعدش هم زغال.زغال هم باید زیاد بزارید.با تشکربرای دیدن فلیم هم به اینجا برید : http://www.youtube.com/watch?v=uQ94U7d1418

  • طریقه ساختن قلیان

    براي اينکار يه سري لوازم لازم دارم که تهيه کردنشون خيلي آسونه.يک قوطي خالي نوشابه فلزييک بطري نوشابه خانوادهيک عدد لوله به اندازه 60 تا 70 سانتي متريک عدد شلنگ آب يا شبيه اون به اندازه 70 تا 80 سانتي مترمقداري پارچه يا واشر قلياناول از همه بايد قوطيه فلزي رو به دو قسمت برش بديم.البته بايد قسمت سر قوطي از ته قوطي يک مقدار بزرگتز باشه.بعد از برش دادن بايد قسمتي که کوچکتر است رو با ميخ يا چاقو سوراخ کنيم.10 تا سوراخ کافيه.سپس بايد قوطي که سوراخ کرديمو از قسمت بريده بصورت افقي به اندازه يک سانتي متر برش بديم.بعد بايد اين قوطي که برش داديم و سوراخش کرديم رو داخله ديگر قسمته قوطي بکنيم.اين قسمت رو که تموم کرديم بايد لوله اي که تهيه کرديم رو يکسرش رو با پارچه بپيچيم دورش.دقيقا اندازه سوراخي که قوطي فلزي در قسمت دهانه داره.سپس اون قسمتي از لوله رو که با پارچه پيچيديم دورش رو داخله سوراخ قوطي ميکنيم.در قسمت آخر بايد با يک پارچه ديگر لوله و شلنگ رو از قسمت وسط لوله به هم متصل کنيم.آخر از همه هم بايد لوله و شلنگي رو که به هم وصل کرديم رو داخله بطري نوشابه خانواده قرار بديم.البته با پارچه بايد محکمش کنيد.اينم يک قليونه ابتکاريبا تشکرفایل تصویری فقط با وی پی ان و یا فیلتر شکن قابل مشاهده میباشد. Original Video – More videos at TinyPic

  • تشخیص تنباکوی اصل نخل

    یک سری تنباکوهای نخل که بیشتر در سوپر مارکتها زیاد شده وقتی بسته تنباکو رو باز میکنید مینید تنباکو داخله یک پلاستیکه شفافه و روکش تنباکو آرم نخل رو نداره.این تنباکوها کاملا تقلبی هستند.روش شناسایی ای تنباکو روی جلدش هست.آرم ها و نوشته ها بصورت سایه دار چاپ شدند.اگه این تنباکو رو دیدید اصلا نخرید. تنباکوهای جدید نخل در بسته بندی هایی با آرم شش بر روی جلد آنها و داخل این بسته ها تنباکو بصورت شکلاتی بسته بندی شدند.این تنباکو ها جدید هستند یا به اصطلاح ما سبک.به تاریخ تولید هم حتما دقت کنید.نباید تاریخ تنباکو از یک سال بگذره. اما نوع دیگر تنباکوهای نخل جلد روی تنباکو با تنباکویهای جدید یکی میباشد ولی داخل بسته بندی از 2 روکش پلاستیک تشکیل شده.پلاستیک روئی آرم نخل.و پلاستیک زیری شفاف است.به این تنباکو اصطلاحا سنگین گفته میشه و از کیفیت بالاتری برخوردار است.تنباکوی اصلیه نخل که شرکت دخانیات ایران هیچ دخالتی در تولیدش نداره همین تنباکوی سنگین است.پیدا کردن این تنباکو یه کم سخته. اما روش تشخیص تنباکوی سنگین از سبک. شما اگر بسته تنباکو رو از بغل بگیرید و به سمت چپ و راست تکان دهید اگر صدای لغ لغ یا تکان خوردن داد , تنباکو سبک و جدید است.اما اگر تکان نخورد تنباکوی قدیم و سنگین است.قیمته این تنباکو هم گرانتر از جدید است. آخرین نوع این تنباکو هم بسته بندیه اصلیه نخل است

  • تنباکو دوسیب

    کدام نوع از تنباکوهای دوسیب بهتر از بقیه است…دوسیب النخله اولین دویسبی بود که به بازار اومد و خیلی طرفدار داره.این دوسیب قبلا طرفدار زیاد داشت .چون کیفیتش عالی بود.ولی الان متاسفانه از کیفیتش کم شده و دیگه مثل قبلا نیست.حتی اگه اصلی هم باشه دیگه خوب نیست.دوسیب الفاخر هم از کیفت خوبی برخورداره.بسیار سنگینه.بسیار خوش بو و خوش دوده.ولی خیلی شیرین میزنه و کاملا دهانتون شیرین میشه.البته اصلیشو پیدا کنید بهتره.دوسیب الواحه شاید میشه گفت الان بهترین دوسیب حاضر در بازاره.از همه نظر عالیه.بسیار خوش دود و خوش بو.بسیار گیرا.و ملس.فقط در بعضی افراد سر درد میاره.

  • زغال بامبو

    زغال بامبو وارد بازار شد.این زغال زغال بسیار خوبی هستش و بهتون پیشنهاد میکنم استفاده کنید.این زغال مارکش الفاخر هستش و کیفیت بسیار بالایی داره.بوی طعم دار داره.دیر خاموش میشه و زور زغال بالاست.قیمت این زغال کیلویی تقریبا 5000 هزار تومان میباشد.این زغال شبه زغال جکسون میباشد و لی به شکل هرمی.

  • هر آنچه که در مورد پرورش گوجه شما نیاز دارید

    <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> ارقام در گوجه فرنگی: گوجه فرنگی دارای واریته های بسیار زیادی است که از نظر رشد گیاه کیفیت میوه ، شکل میوه و مقاومت به امراض و آفات تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند . این گیاه را می توان از نظر رنگ به زرد ، قرمز ، نارنجی و از حیث شکل به گرد ، بیضی ، صاف ، کنگره دار در اندازه های کوچک و بزرگ تقسیم نمود . در انتخاب واریته باید مقدمتا هدف از پرورش گوجه فرنگی مشخص شود . آیا منظور تولید در مقیاس کوچکی برای مصارف خانگی است و یا منظور عرضه به بازار است و یا تحویل به کارخانه برای تبدیل به رب و کنسرو مطرح می باشد . دو واریته معروف گوجه فرنگی گلخانه ای عبارتند از : Vendor این واریته دارای میوه های متوسط ، پوست ضخیم و مقاوم به ویروس موزائیک تنباکو و بیماری Leaf mold بوده ولی نسبت به gray mold حساس می باشد . Vantage دارای میوه متوسط و سفت ، گلابی شکل با پوست ضخیم است ولی چون نسبت به ویروس موزائیک تنباکو حساسیت دارد کمتر از Vendor مورد استفاده قرار می گیرد . این واریته در مقابل leaf mold مقاوم و به gray mold حساس می باشد . در زیر برخی از واریته های دیگر گوجه فرنگی با ذکر خلاصه ای از مشخصات آنها نام برده شده است : 1 _ هیبریدهای نسل اول که به بیماری leafmold مقاومند . Ailresist : بلند و گسترده ، میوه ها متوسط و مناسب برای نقاط کم نور . Amberely Cross : بلند و گسترده ، پر محصول و زود رس Arasta : کوتاه و پرپشت ، عملکرد محصول خوب . Bonset : متوسط ، زود رس ، مقاوم به بیماری ورتسلیوم <?xml:namespace prefix = st1 ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” />Harrisons , Systan Cross : کوتاه و پر پشت ، رنگ و کیفیت میوه ها خوب ، مناسب برای گلخانه های سرد . 2 _ واریته های معمولی Alicante : بلند و گسترده ، زودرس ، کیفیت میوه ها خوب Ailsa craig : بلند و گسترده ، میوه ها دارای شکل خوب و اندازه متوسط Best of all : بلند و گسترده کیفیت میوه ها خوب ، پر محصول . Market king : بلند و گسترده ، داخل گلخانه یا هوای آزاد ، عملکرد محصول خوب . 3 _ واریته های زرد رنگ Golden dawn : زودرس ، اندازه میوه ها متوسط Mild – day Sun : اندازه میوه ها متوسط ، دارای رشد خوب در هوای آزاد شرایط لازم برای پرورش گوجه فرنگی در گلخانه حرارت: حرارت یکی از عوامل مهم در پرورش گوجه فرنگی است . برای تهیه نشاء گوجه فرنگی گلخانه هایی که دارای حرارت یکنواختی بین 18 تا 20 درجه سانتیگراد باشد نتیجه مطلوبی داشته و از این مرجله به بعد حرارت بین 16 تا 18 درجه سانتیگراد در روز و 12 تا 14 درجه سانتیگراد در شب برای گیاه مناسب شناخته شده است . لازم به ذکر است که در روزهای آفتابی حرارت گلخانه به 21 تا 24 درجه سانتیگراد افزایش پیدا می کند ضمنا با نزدیک شدن شب باید درجه حرارت به سرعت کاهش و …

  • گلخانه ها از ديروز تا امروز

    گلخانه فضایی محصور با پوشش شیشه‌ای است که به منظور پرورش گیاهان در دما، رطوبت و تهویه کنترل‌شده به‌کار می‌رود.ابعاد گلخانه‌ها می‌تواند بسیار متنوع باشد. کوچکترین گلخانه‌ها که ممکن است تنها گنجایش تعداد محدودی گلدان را داشته باشند برای نگهداری گیاهان در فصل زمستان به کار می‌روند. بزرگترین گلخانه‌ها نیز که گرمخانه (Hot house) نامیده می‌شوند ممکن است وسعتی بالغ‌بر چند هکتار را شامل شوند و اغلب برای پرورش گیاهان در خارج از فصل و یا پرورش گیاهان گرمسیری کاربرد دارند.گلخانه‌ها از دیرباز برای نگهداری گیاهان در فصول سرد سال و پرورش میوه‌های حساس در برابر سرما مورد توجه بوده‌اند اما روی آوردن به پرورش گلخانه‌ای به منظور افزایش تولید سبزیجات سابقه‌ای بسیار کوتاه دارد. امروز مبالغ معتنابهی صرف سرمایه‌گذاری در پرورش سبزیجات گلخانه‌ای می‌گردد. با توجه به رشد روزافزون جمعیت کشورها و بهره‌وری بالای این روش تولید به‌نظر می‌رسد تولید گلخانه‌ای یکی از مؤثرترین روش‌ها برای تأمین نیازغذائی جمعیت روبه تزاید کشورها است. نگاهی به آمار و ارقام تولیدات گلخانه‌ای در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که این بخش از تولید کشاورزی هم‌اکنون در بسیاری از کشورهای پیشرو در تولید کشاورزی جایگاه شایسته‌ای یافته است. به‌عنوان مثال درآمد حاصل از تولیدات گلخانه‌ای در ایالت کارولینای شمالی در ایالات متحده به ۹۴۴ میلیون دلار در سال بالغ می‌گردد که ۴/۱۳ درصد کل درآمدهای بخش کشاورزی این ایالت را تشکیل می‌دهد.این رقم در مقایسه با ۹/۱۳ درصد سهم کشت تنباکو که محصول اصلی این ایالت می‌باشد، بسیار قابل توجه است.علاوه بر بهره‌وری بالا در تولید گلخانه‌ای، گستردگی عرضه نیز موجب شده است که تولیدات گلخانه‌ای سهم قابل توجهی از بازار محصولات کشاورزی را به خود اختصاص دهد. در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ محصول مختلف در سراسر جهان به روش گلخانه‌ای تولید می‌گردد.مجموعه عوامل فوق یعنی بهره‌وری بالا و تنوع محصولات موجب شده است که تولید گلخانه‌ای در عرصه تولید بخش کشاورزی به جایگاه ویژه‌ای دست یابد.● تاریخچهٔ گلخانه:رومی‌ها اولین کسانی بودند که برای حفاظت از گیاهان از ساختمان استفاده کردند. آنها با پوشاندن گودال‌ها با ورقه‌های تراشیده شده از سنگ‌های نیمه‌شفاف و گرم کردن این فضا، اولین گلخانه‌ها را به‌وجود آوردند. اما در زمان اکتشافات علمی یعنی قرن ۱۷ و ۱۸ میلادی بود که گلخانه‌ها به شکل امروزی یعنی با پوشش شیشه‌ای ساخته شدند.در این زمان که اکتشاف سرزمین‌های دیگر آغاز شده بود، کسانی‌که از سفرهای اکتشافی باز می‌گشتند گیاهان

http://www.khatoononline.ir/wp-content/uploads/2016/04/ghalyan5.jpg

تنباکوهای میوه ای از کجا می آیند؟

توتون‌هایی که قرار است به تنباکوی میوه‌ای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری می‌شوند. انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از ۱۶ ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوه‌ای می کنند.
به گزارش مشرق، یک متخصص ریه گفت: تنباکوهای قلیان چهارهزار ماده سمی از جمله قطران و فلزات سنگین را در ریه رسوب می‌دهند و برجک‌های تنفسی را فلج می‌کنند. تنباکوهای میوه‌ای نیز توتون‌های کپک زده‌ای هستند که ۱۶ ماده شیمیایی به آن‌ها اضافه می‌شود.

دکتر حسن آذری اظهار داشت: استعمال قلیان در میان دختران و پسران جوان افزایش یافته است. این افزایش سرسام آور دیگر مختص قهوه خانه‌ها نیست و در جمع‌های خانوادگی و فامیلی نیز شاهد این امر هستیم چرا که به اشتباه تصور می‌شود که چون دود قلیان از آب می‌گذرد ضرر ندارد و میزان سموم مواد بیماری زای آن کم می‌شود که تصور کاملاً غلطی است.

عضو هیئت مدیره انجمن زندگی بدون دخانیات تأکید کرد: آبی که در قلیان است وظیفه‌اش خنک و مرطوب کردن دودی است که به علت مجاورت توتون با ذغال برافروخته بسیار داغ و خشک شده است که اگر این کار صورت نگیرد بافت دهان، ریه و نای صدمه می‌بیند و هیچ تأثیری در کاهش میزان سموم و مواد سرطان زا مواد دخانی قلیان ندارد.

متخصص ریه در مورد تفاوت توتون و تنباکوهای معمولی و میوه‌ای نیز گفت: توتون‌هایی که قرار است به تنباکوی میوه‌ای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری می‌شوند.

وی گفت: انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از ۱۶ ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوه‌ای می کنند که متأسفانه آزمایش‌های مراکز تحقیقاتی نشان داده دو نوع قارچ آسپرژیلوس و کاندیدا در آن‌ها رشد داشته است.

آذری تصریح کرد: قلیان همه مضرات سیگار را دارد و باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی، سرطان، التهاب دیواره عروق، زخم و سرطان‌های گوارشی می‌شود علاوه بر آن استفاده از قلیان به دلیل استفاده مشترک افراد باعث ابتلا به بیماری سل و عفونت ریوی می‌شود.

این متخصص ریه با تاکید بر اینکه استنشاق دود قلیان به ریه صدمه جدی می‌زند، هشدار داد: دود توتون دارای چهارهزار نوع ماده شیمیایی است از قطران و هیدروکربن‌ها گرفته تا فلزات سنگین که این مواد در ریه رسوب می کنند و برجک‌های تنفسی را فلج می‌کنند و روند پاکسازی سموم بدن را مختل می‌سازد و مواد در ریه رسوب می‌کنند.

آذری گفت: برونشیت مزمن، سرطان ریه و عفونت‌های ریه که به ذات‌الریه مشهور است از جمله دیگر بیماری‌هایی است که نتیجه استفاده از قلیان است.

تنباکوهای میوه‌ای چگونه درست می شوند؟

حسن آذری  اظهار داشت: استعمال قلیان در میان دختران و پسران جوان افزایش یافته است. این افزایش سرسام آور دیگر مختص قهوه خانه‌ها نیست و در جمع‌های خانوادگی و فامیلی نیز شاهد این امر هستیم چرا که به اشتباه تصور می‌شود که چون دود قلیان از آب می‌گذرد ضرر ندارد و میزان سموم مواد بیماری زای آن کم می‌شود که تصور کاملاً غلطی است.

عضو هیئت مدیره انجمن زندگی بدون دخانیات تأکید کرد: آبی که در قلیان است وظیفه‌اش خنک و مرطوب کردن دودی است که به علت مجاورت توتون با ذغال برافروخته بسیار داغ و خشک شده است که اگر این کار صورت نگیرد بافت دهان، ریه و نای صدمه می‌بیند و هیچ تأثیری در کاهش میزان سموم و مواد سرطان زا مواد دخانی قلیان ندارد.

متخصص ریه در مورد تفاوت توتون و تنباکوهای معمولی و میوه‌ای نیز گفت: توتون‌هایی که قرار است به تنباکوی میوه‌ای تبدیل شوند در انبارها به مدت بیشتری نگهداری می‌شوند.

وی گفت: انبارهایی که متأسفانه مملو از کپک و قارچ هستند در مرحله بعد با اضافه کردن یک اسانس که مخلوطی از ۱۶ ماده شیمیایی است آن را تبدیل به تنباکوی میوه‌ای می کنند که متأسفانه آزمایش‌های مراکز تحقیقاتی نشان داده دو نوع قارچ آسپرژیلوس وکاندیدا در آنها رشد داشته است.

آذری تصریح کرد: قلیان همه مضرات سیگار را دارد و باعث ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی، سرطان، التهاب دیواره عروق، زخم و سرطان‌های گوارشی می‌شود علاوه بر آن استفاده از قلیان به دلیل استفاده مشترک افراد باعث ابتلا به بیماری سل و عفونت ریوی می‌شود.

این متخصص ریه با تاکید بر اینکه استنشاق دود قلیان به ریه صدمه جدی می‌زند، هشدار داد: دود توتون دارای ۴ هزار نوع ماده شیمیایی است از قطران و هیدروکربن‌ها گرفته تا فلزات سنگین که این مواد در ریه رسوب می کنند و برجک‌های تنفسی را فلج می‌کنند و روند پاکسازی سموم بدن را مختل می‌سازد و مواد در ریه رسوب می‌کنند.

آذری گفت: برونشیت مزمن،سرطان ریه و عفونت‌های ریه که به ذات‌الریه مشهور است از جمله دیگر بیماری‌هایی است که نتیجه استفاده از قلیان است.

منبع: خبرگزاری فارس برگرفته از فرهنگ نیوز

4 دیدگاه

  1. بسیار عالی… یک سوال این معیل الواحه که گذاشتید آیا همون الوحده قدیمی هست؟
    توضیحات خوبی بود
    ممنون

  2. من تنباکو میوه ای تو خونه درست کردم
    بعد از چند تا کام گرفتن به شدت گلو رو می سوزوند به خاطر گلیسرین زیاد بوده ؟

  3. بسیار عالی بود

  4. ببخشید چجوری باید بعد از سوراخ کردن قوطی رو برش بدیم در ضمن اگه میشه فیلمشو هم بزارید چون من با vpn هم برام نمیاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *